Πολιτικη & Οικονομια

Οικονόμου: Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο και το αντιχριστιανικό

Όσα δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στον ΣΚΑΪ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Οικονόμου
Ο Γιάννης Οικονόμου © Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Οικονόμου: Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το αντιχριστιανικό - Όσα δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στον ΣΚΑΪ

Για τις νέες ταυτότητες μίλησε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως αποτελούν ένα «όχημα για να προσαρμοστεί η Ελλάδα στις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου, να μπορούμε να ταξιδεύουμε με ασφάλεια, να είμαστε συμβατοί στις υποχρεώσεις μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στον κόσμο ολόκληρο».

Πρόσθεσε επίσης ότι: «Σεβόμαστε τις ευαισθησίες και τα δικαιώματα του καθενός, αλλά πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Οι καινούργιες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο, το αντιχριστιανικό, το δαιμονισμένο. Αυτοί που δηλητηριάζουν τα μυαλά των ανθρώπων, οφείλουν να ξέρουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον 21ο αιώνα.

Η πίστη, ο σεβασμός, οι ευαισθησίες είναι εσωτερικά ζητήματα του καθενός και δεν τίθενται στην παραμικρή διακινδύνευση με την ανάγκη προσαρμογής στις απαιτήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο».

Σύμφωνα με τον υπουργό, οι νέες ταυτότητες θα αρχίσουν να εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cux51rby6dyp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ