Πολιτικη & Οικονομια

vote.syriza: Η ιστοσελίδα της καμπάνιας για την εκλογή προέδρου

Στη δημοσιότητα η ειδικά διαμορφωμένη διαδικτυακή τοποθεσία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vote.syriza.gr: Η ιστοσελίδα της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για την εκλογή προέδρου στις 10 Σεπτεμβρίου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ έδωσε στη δημοσιότητα την ιστοσελίδα της καμπάνιας για την εκλογή προέδρου © Eurokinissi/Σωτήρης Δημητρόπουλος

vote.syriza.gr: Η ιστοσελίδα της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για την εκλογή προέδρου στις 10 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης και ενεργοποίησης των πολιτών με ορίζοντα την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου στις 10 Σεπτεμβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία έδωσε στην δημοσιότητα την ιστοσελίδα της καμπάνιας. 

Στο vote.syriza.gr οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με την εκλογική διαδικασία καθώς και για την δράση των υποψήφιων προέδρων. 

Το σύνθημα της καμπάνιας είναι «10 Σεπτεμβρίου Συμμετέχω» γιατί, όπως στοχεύει η καμπάνια «Το αύριο ξεκινά από εμάς».

ΣΥΡΙΖΑ: Στις 2 Σεπτεμβρίου το συνέδριο

Στις 2 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το διαρκές συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, το διαρκές συνέδριο θα έχει θέμα «την έγκριση και τυπικά των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του κόμματος, οι οποίες μπορούν να κατατεθούν μέχρι και το διαρκές συνέδριο. Σημειώνεται ότι οι υποψηφιότητες θα εγκριθούν ως ενιαία πρόταση.

«Το Διαρκές Συνέδριο θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο, με δυνατότητα φυσικής παρουσίας ή διαδικτυακής, στο οποίο θα μιλήσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι. Για την κατάθεση υποψηφιότητας απαιτούνται υπογραφές από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ για τις υποψηφιότητες που εγκρίθηκαν από την τελευταία Κεντρική Επιτροπή, δεν απαιτούνται υπογραφές. Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής μπορούν να υπογράψουν και για παραπάνω από έναν υποψηφίους», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ