Πολιτικη & Οικονομια

Διαμαντοπούλου για επιστροφή Καμπόσου στη ΝΔ: «Ζήτησε συγγνώμη;»

Τι έγραψε σε ανάρτηση στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Άννα Διαμαντοπούλουνδεσης.
© Eurokinissi/Sotiris Dimitropoulos

H Άννα Διαμαντοπούλου σχολίασε την επιστροφή του δημάρχου Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου, στη Νέα Δημοκρατία

Την ανάκληση της διαγραφής από τη Νέα Δημοκρατία του δημάρχου Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου, σχολίασε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Σε ανάρτησή της, η πρόεδρος του «Δικτύου» έγραψε:

«Σπάνια αναφέρομαι σε πρόσωπα. Σήμερα το οφείλω στον Φίλο μου αλλά κυρίως σ' έναν ιδιαίτερο, γενναίο και σπουδαίο Μακεδόνα τον Γιάννη Μπουτάρη. Το 2018 δέχτηκε έναν αναίτιο άγριο ξυλοδαρμό από ακροδεξιά στοιχεία σε εκδήλωση Ποντίων. Ενώ ήταν δημόσια εκδήλωση μόνο μια γυναίκα τον προστάτεψε, η Καλυψώ Γούλα σήμερα ΓΓ της κυβέρνησης. Τότε ο Δήμαρχος Άργους κ. Καμπόσος αποδεχόμενος τηνβία δήλωσε "Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών" και επιπλέον ότι είναι "αρεστός των Εβραίων"… Προς ανακούφιση όλων των σκεπτόμενων ανθρώπων ο κ. Μητσοτάκης τον διέγραψε από τη ΝΔ πάραυτα. Χθες διαβάσαμε την πανηγυρική του επιστροφή και την χαρά του για την εμπιστοσύνη του Π /Θ στο πρόσωπο του. Ζήτησε συγγνώμη; Αποκήρυξε την ακραία μισαλλοδοξία και το μίσος; Νομίζω ότι απαιτείται μια δημόσια εξήγηση, αλλιώς το σύνορο που κατάφερε να βάλει ο πρόεδρος της ΝΔ μεταξύ Δεξιάς και Ακροδεξιάς καταπατάται».

Σπάνια αναφέρομαι σε πρόσωπα.Σήμερα το οφείλω στον Φίλο μου αλλά κυρίως σ έναν ιδιαίτερο , γενναίο και σπουδαίο...

Posted by Anna Diamantopoulou on Thursday, July 20, 2023

Η επιστροφή Καμπόσου στη ΝΔ

Σημειώνεται ότι πριν μερικά 24άωρα έγινε γνωστή η ανάκληση της διαγραφής από τη ΝΔ του κ. Καμπόσου, όπως επίσης και του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Tην απόφαση ανήρτησε ο ίδιος ο κ. Καμπόσος, αναφέροντας: «Προχωράμε δυνατά όπως πάντα! Οδηγός μας η αγάπη όλου του λαού».

Προχωράμε δυνατά όπως πάντα ! Οδηγός μας η αγάπη όλου του λαού.

Posted by Δημήτρης Καμπόσος on Tuesday, July 18, 2023

Στην απόφαση αναφέρεται ότι ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών έχει πλέον την ιδιότητα του μέλους της ΝΔ, καθώς και τα δικαιώματα και αξιώματα που απορρέουν από αυτήν.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Καμπόσος είχε διαγραφεί το 2018 από τη ΝΔ, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, λόγω αλλεπάλληλων αναρτήσεων που είχε κάνει κατά του τότε δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ