Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: Ανακλήθηκαν οι διαγραφές του Πέτρου Δούκα και του Δημήτρη Καμπόσου

Επιστρέφουν στη ΝΔ οι δήμαρχοι Σπάρτης και Άργους-Μυκηνών με απόφαση Μητσοτάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Δημήτρης Καμπόσος και ο Πέτρος Δούκας
O Δημήτρης Καμπόσος και ο Πέτρος Δούκας (Φωτογραφίες: EUROKINISSI, Κολάζ: Fotojet)

ΝΔ: Ανακαλούνται οι διαγραφές από το κόμμα του δημάρχου Σπάρτης και του δημάρχου Άργους-Μυκηνών

Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακαλούνται οι διαγραφές από το κόμμα του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα και του δημάρχου Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, o Πέτρος Δούκας έγραψε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη σημερινή απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη. Μια απόφαση που δείχνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Ήμουν πάντα και παραμένω παρών. Στήριζα και στηρίζω τον ίδιο τον πρωθυπουργό προσωπικά αλλά και την παράταξή μας. Προχωράμε όλοι μαζί για την προκοπή της πατρίδας μας και της Σπάρτης».

——————————— 1. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την χθεσινή απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας...

Posted by Πέτρος Δούκας on Wednesday, July 19, 2023

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε διαγράψει πέρσι τον Πέτρο Δούκα μετά από δημόσια δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία στις πυρκαγιές του 2007 κυβερνητικά στελέχη της ΝΔ (ανάμεσά τους και ο ίδιος) κατέβηκαν στην Ηλεία «μοιράζοντας με βαλίτσες χρήματα στους πυρόπληκτους».

Ανακαλείται η διαγραφή και του Δημήτρη Καμπόσου

Με απόφαση Μητσοτάκη ανακλήθηκε και η διαγραφή του δημάρχου Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου. Tην απόφαση ανήρτησε ο ίδιος ο δήμαρχος, αναφέροντας «Προχωράμε δυνατά όπως πάντα! Οδηγός μας η αγάπη όλου του λαού».

Στην απόφαση αναφέρεται ότι ο κ. Καμπόσος έχει πλέον την ιδιότητα του μέλους της ΝΔ, καθώς και τα δικαιώματα και αξιώματα που απορρέουν από αυτήν.

Προχωράμε δυνατά όπως πάντα ! Οδηγός μας η αγάπη όλου του λαού.

Posted by Δημήτρης Καμπόσος on Tuesday, July 18, 2023

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Καμπόσος είχε διαγραφεί το 2018 από τη ΝΔ, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, λόγω αλλεπάλληλων αναρτήσεων που είχε κάνει κατά του τότε δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδράει στην ανάκληση διαγραφής μέλους τόσο του κ. Καμπόσου όσο και του κ. Δούκα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Εκτός από την επιστροφή του κ. Καμπόσου με τις μισαλλόδοξες δηλώσεις, η ΝΔ αποφάσισε και την επιστροφή του κ. Δούκα.

Τις δύσκολες αυτές ημέρες, που χιλιάδες συμπολίτες μας δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές, η ΝΔ επέλεξε να επιβραβεύσει τον κ. Δούκα, ο οποίος με κυνισμό καυχιόταν για την επιχείρηση εξαγοράς των πυρόπληκτων της Ηλείας στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007.

Όταν η ΝΔ διέγραψε τον κ. Δούκα έλεγε ότι τα λεγόμενα του είναι μακριά από «τις αρχές και τις αξίες» της. Ποιες «αρχές και αξίες» υπηρετεί άραγε σήμερα η επιστροφή του;

Απλά ντροπή».

Με ανάρτησή του στo Twitter, o Ανδρέας Σπυρόπουλος, γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση για την επιστροφή του Δημήτρης Καμπόσου.

«Η επιστροφή Καμπόσου στη Νέα Δημοκρατία έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο την ανακολουθία λόγων και πράξεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Όλα στον βωμό της εξουσίας», αναφέρει ο κ. Σπυρόπουλος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ