Πολιτικη & Οικονομια

Κλείδωσε η υποψηφιότητα Τσακαλώτου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Μπαίνει και αυτός στην κούρσα διαδοχής

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Θα ανακοινώσει την Παρασκευή την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την Έφη Αχτσιόγλου και τον Νίκο Παππά, «κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο κ. Τσακαλώτος θα κάνει κάλεσμα στους εκπροσώπους του Τύπου στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής στου Ψυρρή, όπου - όπως όλα δείχνουν - θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του πρώην υπουργού, βγήκε τελικά «λευκός καπνός» αναφορικά με την υποψηφιότητά του και θα είναι ο τρίτος στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα.

Αύριο οι ανακοινώσεις από την Έφη Αχτσιόγλου

Η Έφη Αχτσιόγλου θα ανακοινώσει και επίσημα αύριο, Τετάρτη (12/7), την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Η ανακοίνωση θα γίνει αύριο στις 12:30 το μεσημέρι, στο περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών.

Ο Νίκος Παππάς, ο Παύλος Πολάκης και η ΚΕ

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η υποψηφιότητα για την προεδρία του Νίκου Παππά ως εκπροσώπου της πολυπληθέστερης «προεδρικής» τάσης, δηλαδή της «Κίνησης Μελών», η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί εντός του Σαββατοκύριακου.

Εξάλλου, το προσεχές Σαββατοκύριακο θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί και η συμμετοχή στην κούρσα του Παύλου Πολάκη, καθώς ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φέρεται διατεθειμένος να κατέβει σε κάθε περίπτωση, για να μετρήσει τις εσωκομματικές δυνάμεις του.