- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κούλογλου: «Είμαι υπέρ της διαρχίας στον ΣΥΡΙΖΑ – Ένας άντρας και μία γυναίκα»
«Αυτό που χρειάζεται πάνω από όλα, είναι επαγγελματισμός, σοβαρότητα και δουλειά»
Υπέρ της διαρχίας στον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέλιος Κούλογλου - Τι τόνισε για την επόμενη ημέρα του κόμματος.
Ο Στέλιος Κούλογλου μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό και σχολίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «δεν ήταν ιδιαιτέρως ριζοσπαστικό». Σύμφωνα με τον κο Κούλογλου, επρόκειτο για ένα πρόγραμμα, «χωρίς καμία στρατηγική, χωρίς καμία τακτική».
Ακόμη, αναφέρθηκε σε «πρόβλημα αξιοπιστίας» λόγω των όσων συνέβησαν το 2015 καθώς και για την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να «είχε ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου».
«Το βασικό κριτήριο επιλογής θα πρέπει να είναι η προϊστορία και οι ικανότητες κυβερνητικής διαχείρισης», εξήγησε στη συνέχεια για τα χαρακτηριστικά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είμαι υπέρ του μοντέλου της διαρχίας στον ΣΥΡΙΖΑ, ενός άντρα και μιας γυναίκας», δήλωσε στη συνέχεια, ο ευρωβουλευτής για το μέλλον του κόμματος.
«Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει για τα πραγματικά προβλήματα των μεσαίων στρωμάτων, με επεξεργασμένες προτάσεις», ήταν η απάντησή του σε ερώτημα για τον τρόπο με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να προσεγγίσει ορισμένες κοινωνικές ομάδες. «Ολα τα κόμματα της Αριστεράς έχουν απομακρυνθεί από τις ανάγκες του κόσμου», συμπλήρωσε, αναφερόμενος συνολικά στα κόμματα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.
«Ηταν απαραίτητη η αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα και για τον ίδιο και για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγει από τον “μπαμπά” Τσίπρα και να γίνει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα», τόνισε ακολούθως.
Σε ερώτηση για «το μεγάλο και κομβικό λάθος του ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε: «Το 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να ξαναφτιαχτεί από την αρχή και να γίνει ένα μεγάλο κόμμα της κεντροαριστεράς. Να απλωθεί στην κοινωνία, να αποκτήσει ρίζες, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τις πιθανές θύελλες. Αυτό που εξήγγειλε ο Τσίπρας το 2019 δεν έγινε ποτέ».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
«Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα συντρόφων για ένα νέο ξεκίνημα»
Αναπτύσσεται κοινή επιχειρησιακή δράση στον τομέα της αντιτρομοκρατίας
Προτεραιότητα η πολιτική προετοιμασία και τα ψηφοδέλτια
Ο ΠτΔ επισκέφτηκε το Τζαμί Καλούτσιανης και το Οθωμανικό Λουτρό στο Κάστρο Ιωαννίνων
Tο συνολικό ποσό της δωρεάν κρατικής αρωγής ανέρχεται σε περίπου 36,5 εκατ. ευρώ
Κατά τη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο
Οι μεγάλες πόλεις δεν προχωρούν επειδή οι διοικήσεις τους αναρωτιούνται διαρκώς «ποιος είναι αρμόδιος»
Στο επίκεντρο η εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο
«Αυτοψία» στις εργασίες αποκατάστασης
«Οι απειλές για αποχώρηση, αν μου γινόταν η τιμή να ηγηθώ της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, είναι έκφραση συντροφικότητας;»
Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες
«Δεν χωρούν στον δρόμο μου των αλλονών κουμάντα!»
61.000 βεβαιώσεις επιλεξιμότητας μέχρι σήμερα
«Επιθυμούμε να δικαστούμε άμεσα», σημείωσε o βουλευτής
Ακόμη μία αποχώρηση από την Κ.Ο. του κόμματος
«Ταξιδιάρα ψυχή και αιώνια έφηβη, άγγιξες με σεβασμό και τα εικαστικά, ζωγραφίζοντας με πάθος και ευαισθησία» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος της Βουλής
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.