Πολιτικη & Οικονομια

Χρυσόγονος για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ: Θα επανέλθει στα «φυσιολογικά» ποσοστά του 2009

Το πρόβλημα ταυτότητας και ο λαϊκισμός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσόγονος: Θα επανέλθει στα «φυσιολογικά» ποσοστά του 2009
© EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ - Κώστας Χρυσόγονος: Θα επανέλθει στα «φυσιολογικά» ποσοστά του 2009 

Εκτιμήσεις για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο πρώην ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος, ο οποίος ανέφερε ότι θα υπάρξουν «αποχωρήσεις ψηφοφόρων», γεγονός που θα επαναφέρει τα ποσοστά του κόμματος στα «φυσιολογικά» όπως είπε, επίπεδα του 2009

«Βλέπω αποχωρήσεις ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα στελέχη θα ακολουθήσουν κάποια στιγμή αυτή την κίνηση των ψηφοφόρων», είπε χαρακτηριστικά στο ACTION24 ο κ. Χρυσόγονος.

Χρυσόγονος: Πρόβλημα ταυτότητας στον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόβλημα ταυτότητας το είπε και ο Διονύσης Τεμπονέρας». Εξήγησε, δε, για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «είναι συνασπιμός της ριζοσπαστικής αριστεράς αλλά λένε οτι θελουν να είναι κόμμα εξουσίας. Η μεγάλη μάζα των ψηφορων, όμως, δεν είναι στην ριζοσπαστική αριστερά».

«Αν θες να είασαι κόμμα εξουσία πρέπει να κινηθείς κεντροαριστερά», είπε ο Κώστας Χρυσόγονος προσθέτοντας για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «τους μαστίζουν οι "παιδικές αρρώστιες" του λαϊκισμού και του αριστερισμού».

«Αφού δεν μπορούν να μετακινηθούν, θα μετακινηθεί το εκλογικό ακροατήριο και θα επανέλθουν στα φυσιολογικά ποσοστά του 2009», κατέληξε για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Χρυσόγονος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctuwgqjzs6ip)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ