Πολιτικη & Οικονομια

Αλαλούμ με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο: Οι φήμες περί παραίτησης και η διάψευση

Φέρεται να είχε «θερμό επεισόδιο» με άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Φημολογία περί αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ - «Μύλος» στο κόμμα της Κουμουνδούρου μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα

Στον «αέρα» βρίσκεται η παραμονή του Δημήτρη Τζανακόπουλου στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο της παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος, αλλά και των δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι ο βουλευτής Α' Αθηνών είχε «θερμό επεισόδιο» με τον Πάνο Ρήγα.

Αρχικά, λίγο μετά την παραίτηση του κ. Τσίπρα, πληροφορίες ήθελαν τον κ. Τζανακόπουλο να παραιτείται από τα κομματικά όργανα, αναφέροντας μάλιστα ότι έχει υποβάλει ήδη τη σχετική επιστολή, όπου εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του.

Από την άλλη, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδουν τα περί παραίτησης του Δημήτρη Τζανακόπουλου τόσο από τα όργανα του κόμματος όσο και από τη βουλευτική του έδρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν έχει σταλεί κάποια σχετική επιστολή στη γραμματεία του κόμματος.

Το «θερμό» επεισόδιο Τζανακόπουλου με Ρήγα

Πάντως, δημοσιεύματα σήμερα έκαναν λόγο για άγριο καυγά μεταξύ του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Πάνου Ρήγα το βράδυ των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Με βάση τα δημοσιεύματα αυτά, ο κ. Τζανακόπουλος εισέβαλε στο γραφείο του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Ρήγα, και άρχισε να του μιλάει σε έντονο ύφος και με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, μπροστά μάλιστα και σε άλλα άτομα. Ο κ. Τζανακόπουλος φέρεται να εγκάλεσε τον κ. Ρήγα αναφορικά με την αποτυχία της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αν δεν είχαν επεμβεί οι ψυχραιμότεροι, η κατάσταση θα μπορούσε να είχε ξεφύγει.

Γι' αυτό τον λόγο, εξάλλου, φέρεται κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ζητούσαν την παραπομπή του Δημήτρη Τζανακόπουλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ