Πολιτικη & Οικονομια

Σπύρος Μπιμπίλας και Τζώρτζια Κεφαλά μπαίνουν στη Βουλή

Βουλευτές με την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπύρος Μπιμπίλας - Τζώρτζια Κεφαλά
© NDPPHOTO

Εκλογές 2023: Σπύρος Μπιμπίλας και Τζώρτζια Κεφαλά στη Βουλή με την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζώρτζια Κεφαλά θα είναι ανάμεσα στους νέους βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου. Με την είσοδο της «Πλεύσης Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή να «σφραγίζεται» ο γνωστός ηθοποιός και η τραγουδίστρια φαίνεται ότι θα ορκιστούν σε λίγες ώρες βουλευτές. 

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας εκλέγεται βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, ενώ η Τζώρτζια Κεφαλά στον Δυτικό Τομέα. 

Σπύρος Μπιμπίλας: Οι αγώνες για τους ηθοποιούς, το MeToo και η πολιτική

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μετρά δεκαετίες καριέρας στην υποκριτική. Το όνομά του έχει συνδεθεί με τις μεταγλωττίσεις, αλλά και τους αγώνες για τους Έλληνες ηθοποιούς. Από το 2020 είναι πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έθεσε υποψηφιότητα με την Πλεύση Ελευθερίας στις βουλευτικές εκλογές του 2019 στην Α' Πειραιώς, ενώ τον περασμένο Μάιο ήταν υποψήφιος στην Α' Αθηνών, από όπου μετακινήθηκε στον Νότιο Τομέα της Αθήνας. Αποτέλεσε σημαντικό πρόσωπο στην εξέλιξη του ελληνικού MeToo.

Και πάλι εκλογές με ελπίδες για νίκη του κόμματος μας και νίκη της Δημοκρατίας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις του λαού οποίες κι αν είναι.

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Sunday, June 25, 2023

Τζώρτζια Κεφαλά: Από τους «Μπλε» στη Βουλή

«Αποφάσισα, φίλοι μου να δράσω και να ενωθώ με ένα άλλο κορίτσι που μου λένε ότι μου μοιάζει λίγο ενεργειακά… πάντως βρίσκω ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός, πολύ συνεπής, που τηρεί τον λόγο του, που έχει πάρα πολλή διάθεση να παλέψει για τους άλλους. Αυτός ο άνθρωπος είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου», είχε αποκαλύψει πριν από λίγους μήνες μέσα από βίντεο στο Facebook η Τζώρτζια Κεφαλά, δηλώνοντας ότι θα είναι υποψήφια με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Τι λέτε λοιπόν να βάλουμε λίγο rock ‘n’ roll στη Βουλή; Λίγο τούλι και αρβύλα, βρε αδερφέ… και συνέπεια όμως», είχε πει η Τζώρτζια Κεφαλά. 

Εφόσον ψηφίζει αυτός ο υπέροχος, νέος, εναλλακτικός τύπος δίπλα μου, ο οποίος σπουδάζει σε σχολή σκηνοθεσίας και...

Posted by Georgia Kefala on Sunday, June 25, 2023

Διαβάστε όλες τα άρθρα για τις εκλογές 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ