Πολιτικη & Οικονομια

Η Πόπη Τσαπανίδου ψήφισε έχοντας στην αγκαλιά της το εγγόνι της (εικόνα)

Η φωτογραφία και το μήνυμά της στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
15’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Πόπη Τσαπανίδου αγκαλιά με το πρώτο της εγγόνι
© Instagram / Popi Tsapanidou

Εκλογές 2023 - Πόπη Τσαπανίδου: Η ψήφος αγκαλιά με το εγγόνι της - Η φωτογραφία και το μήνυμά της στο Instagram

Η Πόπη Τσαπανίδου ψήφισε το πρωί της Κυριακής έχοντας στην αγκαλιά της το πρώτο της εγγόνι, τον μικρό Ettore. Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο εκλογικό τμήμα, μπήκε στο παραβάν και έβαλε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, με τη ...βοήθεια του μικρού αγοριού. 

Η Πόπη Τσαπανίδου θέλησε να μοιραστεί μία φωτογραφία στο Instagram από τη στιγμή και να στείλει το δικό της μήνυμα για την εκλογική διαδικασία. Συγκεκριμένα, μετέφερε μία τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα για το διακύβευμα των εκλογών, στην οποία αναφερόταν -μεταξύ άλλων. «Στη σημερινή κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, που δίνει 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα, κρίνεται ποιος και πώς θα κυβερνήσει την επόμενη ημέρα, κρίνεται δηλαδή η ζωή μας για τα επόμενα 4 χρόνια, αλλά κρίνεται και η ποιότητα της δημοκρατίας. Κρίνεται αν την επόμενη ημέρα θα έχουμε μια κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία στη δημοκρατία και στο πολιτικό μας σύστημα. Αν θα έχουμε και ισχυρή αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση». 

Πόπη Τσαπανίδου - Η Ανάρτησή της

«Αλέξης Τσίπρας: "Στη σημερινή κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, που δίνει 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα, κρίνεται ποιος και πώς θα κυβερνήσει την επόμενη ημέρα, κρίνεται δηλαδή η ζωή μας για τα επόμενα 4 χρόνια, αλλά κρίνεται και η ποιότητα της δημοκρατίας. Κρίνεται αν την επόμενη ημέρα θα έχουμε μια κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία στη δημοκρατία και στο πολιτικό μας σύστημα. Αν θα έχουμε και ισχυρή αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παίξει αξιόπιστα αυτόν τον ρόλο, να στηρίξει τις ανάγκες της κοινωνίας, να εκπροσωπήσει την κοινωνική πλειοψηφία αλλά και να παίξει και έναν ρόλο εξισορροπητικό στο πολιτικό σύστημα και τη δημοκρατία. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σήμερα σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής δημοκρατία αύριο"», έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου

Πόπη Τσαπανίδου - Οι στιγμές με το εγγόνι της

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Πόπη Τσαπανίδου έχει μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμές με το πρώτο της εγγόνι, παιδί της κόρης της Μαρίνας, το οποίο ζει με τους γονείς του στην Ολλανδία. Το αγοράκι ήρθε στον κόσμο πριν από δύο χρόνια. 

Διαβάστε όλα τα άρθρα της ATHENS VOICE για τις εκλογές 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ