- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Πώς σχολιάζει o Αλέξης Τσίπρας τη δημόσια στήριξη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ
Το μήνυμα στους πολίτες ενόψει των εκλογών της Κυριακής
Εκλογές 2023 - Αλέξης Τσίπρας: Το σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και το μήνυμα λίγες ημέρες πριν τις κάλπες
Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε μέσα από ανάρτησή του στο Facebook τη δημόσια στήριξη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ και θέλησε να στείλει ένα νέο μήνυμα στους πολίτες ενόψει της αυριανής κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας στην Αθήνα, αλλά και της κάλπης της 25ης Ιουνίου.
«Η σημερινή δημόσια στήριξη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποτυπώνει ανάγλυφα την ανάγκη για ανατροπή του συσχετισμού των εκλογών του Μαΐου. Και αναδεικνύει τον κίνδυνο μιας ανεξέλεγκτης Δεξιάς την επόμενη των εκλογών», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άκουσε με προσοχή το μήνυμα των πολιτών στην προηγούμενη αναμέτρηση και αλλάζει εν κινήσει. Ξέρω, ότι αυτό δεν αρκεί, για να σβήσει παραλείψεις και αστοχίες του χθες. Είναι όμως μια αρχή, που χρωστάμε πρωτίστως στους πολίτες, που μας εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια, τόσο ως κυβέρνηση, όσο και ως αξιωματική αντιπολίτευση».
Ολόκληρη η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα
Αυτή τη μάχη πρέπει και θα τη δώσουμε όλοι μαζί! Η σημερινή δημόσια στήριξη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποτυπώνει ανάγλυφα την ανάγκη για ανατροπή του συσχετισμού των εκλογών του Μαΐου. Και αναδεικνύει τον κίνδυνο μιας ανεξέλεγκτης Δεξιάς την επόμενη των εκλογών.
Στο χέρι όλων μας είναι αυτό να το αποτρέψουμε. Και μπορούμε να το πετύχουμε, μόνο αν συσπειρωθούμε, παρά τις επί μέρους διαφορές και διαφωνίες μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άκουσε με προσοχή το μήνυμα των πολιτών στην προηγούμενη αναμέτρηση και αλλάζει εν κινήσει. Ξέρω, ότι αυτό δεν αρκεί, για να σβήσει παραλείψεις και αστοχίες του χθες. Είναι όμως μια αρχή, που χρωστάμε πρωτίστως στους πολίτες, που μας εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια, τόσο ως κυβέρνηση, όσο και ως αξιωματική αντιπολίτευση.
Καλώ λοιπόν κάθε προοδευτικό πολίτη, παρά τις όποιες διαφωνίες και επιφυλάξεις, την Κυριακή να συμβάλει με την ψήφο του στην προσπάθειά μας να βάλουμε φραγμό σε μια ασύδοτη Δεξιά διακυβέρνηση.
Με πυξίδα τις αρχές και τις αξίες μας, με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμά μας και με κινητήριο δύναμη την κριτική, αλλά και την εμπιστοσύνη σας, την Κυριακή ανατρέπουμε το δυσμενή συσχετισμό των προηγούμενων εκλογών και βάζουμε τα θεμέλια για την ισχυρή Προοδευτική εναλλακτική, που έχει ανάγκη ο τόπος.
Αυτή τη μάχη πρέπει και θα τη δώσουμε όλοι μαζί! Η σημερινή δημόσια στήριξη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,...
Posted by Alexis Tsipras on Wednesday, June 21, 2023
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.