- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άκης Σκέρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί τη χώρα μας για κάθε διεθνή κρίση
Ένδεια προγραμματικού λόγου καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα ο εκπρόσωπος της ΝΔ
Άκης Σκέρτσος: Η απάντηση του εκπροσώπου της ΝΔ στη διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα - Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί τη χώρα μας για κάθε διεθνή κρίση.
Tη στοχοποίηση της χώρας για κάθε διεθνή κρίση ελλείψει προγραμματικού λόγου επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ, Άκης Σκέρτσος, ενώ συμπληρώνει ότι «για τη Νέα Δημοκρατία μόνος αντίπαλος είναι τα προβλήματα των πολιτών, που δεν διακρίνονται σε μπλε, πράσινα ή κόκκινα. Δεν είναι η αντιπολίτευση».
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Άκη Σκέρτσου: «Η απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά, κυρίως, η ένδεια προγραμματικού, θετικού λόγου, τον εξωθούν στο να στοχοποιεί τη χώρα μας για κάθε διεθνή κρίση, για κάθε διεθνές πρόβλημα. Τα όρια της πολιτικής του αντίληψης για τα παγκόσμια προβλήματα είναι τόσο στενά και, δυστυχώς, τόσο παλιά, που για κάθε συμφορά που συμβαίνει στον κόσμο υπαίτιος είναι ένας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Έτσι, μετά την "πανδημία Μητσοτάκη", τον "πόλεμο Μητσοτάκη" και την "ακρίβεια Μητσοτάκη", σήμερα ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να μας πείσει ότι υπάρχει και "ναυάγιο Μητσοτάκη", αποδίδοντας στη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό της ακόμη και το τραγικό ναυτικό δυστύχημα που συνέβη πριν λίγες μέρες σε διεθνή ύδατα από ασυνείδητους εγκληματίες λαθροδιακινητές, χωρίς καμία εμπλοκή των ελληνικών αρχών».
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ πρόσθεσε: «Αποδεικνύει έτσι, για άλλη μια φορά, πόσο ρηχή είναι η αυτοκριτική που δήθεν έκανε μετά τις 21 Μαΐου, καθώς συνεχίζει να επαναλαμβάνει μονότονα την ίδια αντιπολιτευτική τακτική που τον οδήγησε στο 20%. Αυτό ίσως εξηγεί και γιατί έχασε άλλη μια ευκαιρία στη σημερινή διακαναλική συνέντευξη, και αντί να παρουσιάσει το δικό του πρόγραμμα -που δήθεν δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει ορθά- αναλώθηκε ξανά σε επιθέσεις προς τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό της.
Προσέθεσε, βέβαια, μέσα στην προεκλογική του αγωνία για περαιτέρω κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, άλλο ένα αριστερό "μαργαριτάρι"… Από υπέρμαχος της απλής αναλογικής μας αποκάλυψε ότι βλέπει ως κίνδυνο μια πολυκομματική Βουλή. Ανακαλύπτει δηλαδή εκ των υστέρων, και πάντα με μεγάλη καθυστέρηση, όσα θα έπρεπε να είχε σκεφτεί πριν εγκλωβίσει τη χώρα σε ένα εκλογικό σύστημα που ενισχύει την πολιτική αστάθεια και τον κομματικό κατακερματισμό».
Και συμπλήρωσε: «Για τη Νέα Δημοκρατία μόνος αντίπαλος είναι τα προβλήματα των πολιτών, που δεν διακρίνονται σε μπλε, πράσινα ή κόκκινα. Δεν είναι η αντιπολίτευση. Δεν είναι ο κ. Τσίπρας. Γι' αυτό στις 25 Ιουνίου αφήνουμε οριστικά πίσω μας εκείνους που λένε "όχι σε όλα" και "ναι στο τίποτα" και προχωράμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά για τα αναγκαία άλματα στο κράτος, στην υγεία, στην εκπαίδευση, στην ψηφιοποίηση, στην ενεργειακή αυτονομία, στη θωράκιση των συνόρων, που θα μας φέρουν πιο κοντά σε μια ακόμη πιο ισχυρή και ευρωπαϊκή Ελλάδα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές
Σφοδρή κριτική του άλλοτε στενού του συνεργάτη
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Ξεκινά η διαδικασία - Σχέδιο για σύγχρονο κόμβο logistics, ναυπηγικής και ενέργειας
Εντός Ιουνίου ξεκινά το πρόγραμμα των 500 εκατ. ευρώ - Κάλυψη δαπανών έως 95%
Πολιτική αντιπαράθεση μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας
Η έγκριση βασίστηκε σε συγκοινωνιακή μελέτη και προκαταρκτική μελέτη βιωσιμότητας
Η ανάρτηση του υπουργού Δικαιοσύνης για τη σύγκρουση που ξέσπασε μετά το πρωτοσέλιδο του Documento
Συνάντηση με την Ειρήνη Πική στο Προεδρικό - Στο επίκεντρο η Έκθεση της Επιτροπής Σοφών
Ο επικεφαλής της Metron Analysis σχολιάζει τη διαμάχη - Προειδοποιεί για ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό
«Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής
«Ο Χωροταξικός και Πολεοδομικός Σχεδιασμός θα αποτελέσει την πιο σημαντική παρακαταθήκη του στην πατρίδα»
Η ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας
Στο νοσοκομείο βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες δίνοντας μάχη με τον καρκίνο
Στο συνέδριο Powergame – Economist ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.