- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Άκης Σκέρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί τη χώρα μας για κάθε διεθνή κρίση
Ένδεια προγραμματικού λόγου καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα ο εκπρόσωπος της ΝΔ
Άκης Σκέρτσος: Η απάντηση του εκπροσώπου της ΝΔ στη διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα - Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί τη χώρα μας για κάθε διεθνή κρίση.
Tη στοχοποίηση της χώρας για κάθε διεθνή κρίση ελλείψει προγραμματικού λόγου επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ, Άκης Σκέρτσος, ενώ συμπληρώνει ότι «για τη Νέα Δημοκρατία μόνος αντίπαλος είναι τα προβλήματα των πολιτών, που δεν διακρίνονται σε μπλε, πράσινα ή κόκκινα. Δεν είναι η αντιπολίτευση».
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Άκη Σκέρτσου: «Η απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά, κυρίως, η ένδεια προγραμματικού, θετικού λόγου, τον εξωθούν στο να στοχοποιεί τη χώρα μας για κάθε διεθνή κρίση, για κάθε διεθνές πρόβλημα. Τα όρια της πολιτικής του αντίληψης για τα παγκόσμια προβλήματα είναι τόσο στενά και, δυστυχώς, τόσο παλιά, που για κάθε συμφορά που συμβαίνει στον κόσμο υπαίτιος είναι ένας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Έτσι, μετά την "πανδημία Μητσοτάκη", τον "πόλεμο Μητσοτάκη" και την "ακρίβεια Μητσοτάκη", σήμερα ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να μας πείσει ότι υπάρχει και "ναυάγιο Μητσοτάκη", αποδίδοντας στη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό της ακόμη και το τραγικό ναυτικό δυστύχημα που συνέβη πριν λίγες μέρες σε διεθνή ύδατα από ασυνείδητους εγκληματίες λαθροδιακινητές, χωρίς καμία εμπλοκή των ελληνικών αρχών».
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ πρόσθεσε: «Αποδεικνύει έτσι, για άλλη μια φορά, πόσο ρηχή είναι η αυτοκριτική που δήθεν έκανε μετά τις 21 Μαΐου, καθώς συνεχίζει να επαναλαμβάνει μονότονα την ίδια αντιπολιτευτική τακτική που τον οδήγησε στο 20%. Αυτό ίσως εξηγεί και γιατί έχασε άλλη μια ευκαιρία στη σημερινή διακαναλική συνέντευξη, και αντί να παρουσιάσει το δικό του πρόγραμμα -που δήθεν δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει ορθά- αναλώθηκε ξανά σε επιθέσεις προς τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό της.
Προσέθεσε, βέβαια, μέσα στην προεκλογική του αγωνία για περαιτέρω κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, άλλο ένα αριστερό "μαργαριτάρι"… Από υπέρμαχος της απλής αναλογικής μας αποκάλυψε ότι βλέπει ως κίνδυνο μια πολυκομματική Βουλή. Ανακαλύπτει δηλαδή εκ των υστέρων, και πάντα με μεγάλη καθυστέρηση, όσα θα έπρεπε να είχε σκεφτεί πριν εγκλωβίσει τη χώρα σε ένα εκλογικό σύστημα που ενισχύει την πολιτική αστάθεια και τον κομματικό κατακερματισμό».
Και συμπλήρωσε: «Για τη Νέα Δημοκρατία μόνος αντίπαλος είναι τα προβλήματα των πολιτών, που δεν διακρίνονται σε μπλε, πράσινα ή κόκκινα. Δεν είναι η αντιπολίτευση. Δεν είναι ο κ. Τσίπρας. Γι' αυτό στις 25 Ιουνίου αφήνουμε οριστικά πίσω μας εκείνους που λένε "όχι σε όλα" και "ναι στο τίποτα" και προχωράμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά για τα αναγκαία άλματα στο κράτος, στην υγεία, στην εκπαίδευση, στην ψηφιοποίηση, στην ενεργειακή αυτονομία, στη θωράκιση των συνόρων, που θα μας φέρουν πιο κοντά σε μια ακόμη πιο ισχυρή και ευρωπαϊκή Ελλάδα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο προσωπικό στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
Στο 85% η ανησυχία για την ακρίβεια
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.