Πολιτικη & Οικονομια

5 απόπειρες να κάνω το βίντεο του σ. Βερναρδάκη ακόμα χειρότερο

Ποια είναι η χειρότερη (καλύτερη από την ανάποδη δηλαδή);

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστόφορος Βερναρδάκης
© EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Χριστόφορος Βερναρδάκης: Το βίντεό του στο TikTok για τις Εκλογές 2023 και 5 χιουμοριστικές παραλλαγές από τον Μάνο Βουλαρίνο

Έχω πολλές φορές γράψει για τη σπουδαιότητα του να φτιάξει κανείς κάτι πραγματικά κακό. Όχι μέτριο, όχι βαρετό, όχι 3 αστεράκια στα 10, αλλά τόσο κακό που να μην μπορείς να σταματήσεις να το κοιτάς, να το παρακολουθείς, να το διαβάζεις ή να το ακούς γιατί δεν πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχει στ’ αλήθεια. Πριν λίγα εικοσιτετράωρα ο σύντροφος Βερναρδάκης δημιούργησε κάτι τόσο κακό. Ένα βίντεο το οποίο ανέβασε στο TikTok και το οποίο εύκολα διεκδικεί τον τίτλο του χειρότερου βίντεο πολιτικού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στην αρχή βλέπουμε τον σύντροφο Βερναρδάκη πλάτη να ανεμίζει τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ από μια ταράτσα, μετά θαυμάζουμε τον σύντροφο Βερναρδάκη να περπατάει, μετά πάλι τον σύντροφο Βερναρδάκη να είναι ακίνητος μέχρι ο/η/το «σκηνοθέτης» να του δώσει το σινιάλο να περπατήσει και καταλήγουμε σε ένα στραβά τοποθετημένο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ. Όλο αυτό με μουσική υπόκρουση το «People Have the Power», πιθανότατα ως ειρωνικό σχόλιο καθώς αυτό που κυριαρχεί στο βίντεο είναι η ανημποριά. Αν νομίζετε ότι υπερβάλω, ιδού:

Η δημιουργία του συντρόφου Βερναρδάκη με ενέπνευσε και με έκανε να προσπαθήσω κάτι ακόμα πιο δύσκολο: να κάνω το βίντεο του ακόμα χειρότερο, ακόμα πιο αστείο και ακόμα πιο άξιο να συνοδεύεται από ένα «ΓΙΑΤΙ;». Έκανα 5 προσπάθειες αλλάζοντας μόνο τη μουσική και τις μοιράζομαι μαζί σας και θα εκτιμούσα πολύ να μου λέγατε ποια είναι η χειρότερη (καλύτερη από την ανάποδη δηλαδή). Και μπράβο σας, αλλά πιο πολύ μπράβο στον σύντροφο Βερναρδάκη. 

Εμπρός της Γης οι κολασμένοι

ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ

Road to Nowhere

ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ROAD TO NOWHERE

Βαδίζω και παραμιλώ

ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΒΑΔΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΩ

Champs Elysees

ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ CHAMPS ELYSEE

Πού είσαι

ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ