Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης: «Η φανέλα της ΝΔ είναι πολύ βαριά και είναι γαλανόλευκη στα χρώματα της πατρίδας μας»

Με σχόλιο για τον αποψινό τελικό του Champions League η ομιλία στην Κατερίνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης
© ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Εκλογές 2023 - Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρόεδρος της ΝΔ για τη νίκη του κόμματος την 25η Ιουνίου και το σχόλιο για τον αποψινό τελικό του Champions League

Από την Κατερίνη έστειλε σήμερα (10.6) ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι ο μεγάλος θριαμβευτής» και των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι «η Μακεδονία είναι γαλάζια και η καρδιά της Νέας Δημοκρατίας χτυπά πάντα στη Μακεδονία, στη γενέτειρα του εθνάρχη μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

«Η Νέα Δημοκρατία ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής των εκλογών της 21ης Μαΐου με ένα ποσοστό το οποίο ξεπέρασε τις προσδοκίες κάποιων, αλλά απέδειξε ότι η Ν.Δ. είναι η μεγάλη πλατιά δύναμη ενότητας και προκοπής του τόπου μας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε: «Όμως η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Στις 25 Ιουνίου πάμε για να πετύχουμε μία ακόμη μεγαλύτερη νίκη. Και σε όσους αμφισβήτησαν αυτή τη μεγάλη παράταξη, επειδή σήμερα έχουμε και τελικό Champions League, έχω να τους πω μία κουβέντα: Η φανέλα της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ βαριά και είναι γαλανόλευκη στα χρώματα της πατρίδας μας».

Μέλη της ΟΝΝΕΔ φώναξαν το σύνθημα «όλη η Ελλάδα είναι μπλε» και ο κ. Μητσοτάκης τους απάντησε από το βήμα: «Όλη η Ελλάδα είναι μπλε και θα ξαναείναι μπλε. Απευθύνομαι στους νέους μας. Εγώ Θυμάμαι όταν ήμουνα στη δικιά σας ηλικία με κάποιους λίγο μεγαλύτερους δίναμε του μεγάλους αγώνες, μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και φέρναμε τη Νέα Δημοκρατία σε πρωτοφανή ποσοστά. Και αναρωτιέμαι: Πόσοι Θα πίστευαν ότι μπορούσαμε να ξαναφέρουμε τη Νέα Δημοκρατία σε ποσοστά πάνω του 40%; Κι όμως το καταφέραμε. Το καταφέραμε γιατί οι πολίτες επιβράβευσαν τη σκληρή δουλειά την οποία κάναμε τέσσερα χρόνια. Επιβράβευσαν το γεγονός ότι κρατήσαμε την κοινωνία όρθια σε πολύ μεγάλες δυσκολίες. Στηρίξαμε τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στα χρόνια της πανδημίας, ξανά βάλαμε την οικονομία σε τροχιά ανάκαμψης. Οι πολίτες επιβράβευσαν τη συνέπεια λόγων και έργων».

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να εργαστούμε όλοι μαζί για να πετύχουν μία ακόμη μεγαλύτερη νίκη στις εκλογές στις 25ης Ιουνίου. Υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «η ΝΔ έρχεται με φόρα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου».

Ολόκληρη η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κατερίνη

Ομιλία στην Κατερίνη

Live | Σήμερα από την Κατερίνη στέλνουμε μήνυμα νίκης! Για την Ελλάδα που προχωράει ενωμένη Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά!

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Saturday, June 10, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ