Πολιτικη & Οικονομια

Ο εκνευρισμός Βελόπουλου για τα χειρόγραφα του Ιησού (βίντεο)

Η κόντρα με την Ανθή Βούλγαρη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο εκνευρισμός του Κυριάκου Βελόπουλου στον αέρα εκπομπής για τα χειρόγραφα του Ιησού

Στην επικαιρότητα ήρθαν και πάλι τα χειρόγραφα του Ιησού, καθώς το σχόλιο της Ανθής Βούλγαρη για το συγκεκριμένο θέμα προκάλεσε τον εκνευρισμό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η συζήτηση στράφηκε προς την προσπάθεια κομμάτων να εκμεταλλευτούν τη θρησκεία, με τον κ. Βελόπουλος να σχολιάζει ότι δεν τον αφορά αυτή η συζήτηση. «Δεν το έχω κάνει, το έχει κάνει ο κ. Μητσοτάκης, όμως. Δική μου φωτογραφία δεν είδατε ποτέ σε Ανάσταση με την οικογένειά μου να ανάβω λαμπάδες» είπε.

Η Ανθή Βούλγαρη παρενέβη, σχολιάζοντας ότι «δεν είναι κακό αυτό», και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επέμεινε ότι είναι: «Δεν εργαλειοποιείς την πίστη σου». Τότε η παρουσιάστρια τού υπενθύμισε ότι και εκείνος «πουλούσε χειρόγραφα του Ιησού».

Τότε, ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και είπε: «Τελειώσατε;»

Μετέπειτα, οι τόνοι μεταξύ των δύο ανέβηκαν, με τον κ. Βελόπουλο να χαρακτηρίζει αγενή την κυρία Βούλγαρη. «Γιατί είναι κακό να προσκυνήσει κάποιος μια εικόνα και δεν είναι κακό να πουλά χειρόγραφα του Ιησού;», επέμεινε η Ανθή Βούλγαρη, με τον Κυριάκο Βελόπουλο να απαντά: «Είπα αυτό εγώ; Να τις αναδεικνύεις είπα. Στα social media, στο Instagram... Το ίδιο είναι; Αν είναι να πας να βγάλεις φωτογραφία τι κάνεις στην τουαλέτα σου».

«Δεν πούλησα κανένα χειρόγραφο» επέμεινε ο Κυριάκος Βελόπουλος, προσθέτοντας: «Δεν ξέρω τι σχολή βγάλατε» και στη συνέχεια επισήμανε «τι κάνατε το 2013, κυρία Βούλγαρη; Εγώ παρουσίαζα αυτό που υπάρχει στη Μονή Διονυσίου».

Και πρόσθεσε «Δικάζετε και είστε συνήγορος του κ. Μητσοτάκη; Δεν μου αρέσει η αγένεια στους ανθρώπους».

Τελικά, ο Κυριάκος Βελόπουλος κατέληξε λέγοντας σε έντονο ύφος ότι «Το δικό μου είναι επάγγελμα. Αυτό που έκανα θα συνεχίσω να το ασκώ. Παρουσίασα 2.300 βιβλία και παρουσίασα κι αυτό».

Το βίντεο της έντασης με τον Κυριάκο Βελόπουλο