- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κικίλιας: ΝΔ και Μητσοτάκης θα συνεχίσουν να μειώνουν φόρους και να αυξάνουν μισθούς - συντάξεις
Εκλογές 2023 - Βασίλης Κικίλιας: ΝΔ και Μητσοτάκης θα συνεχίσουν να μειώνουν φόρους και να αυξάνουν μισθούς - συντάξεις
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας λέει πού θα βρει 3,5 δισ. για να μειώσει τον ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης. Η ανάγνωση είναι ότι αυτά τα χρήματα θα τα βρει από σκληρή φορολογία των Ελλήνων πολιτών» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» με τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο.
Όπως τόνισε, σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που φορολόγησε αγρίως τη μεσαία τάξη και τους ελεύθερους επαγγελματίες την περίοδο της διακυβέρνησής του, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, τηρώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις του και εν μέσω πρωτόγνωρων κρίσεων, μείωσε 50 φόρους και εισφορές και αύξησε μισθούς και συντάξεις κατά την προηγούμενη τετραετία, και έτσι θα κινηθεί και την επόμενη, όπως έχει εξαγγείλει με το πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα κατάφερε, είναι άνθρωπος που κρατά το λόγο του. Ταυτόχρονα, ενίσχυσε τη μεσαία τάξη μέσω της ανάπτυξης που έφερε, στήριξε τους πιο αδύναμους αλλά και όλη την κοινωνία την περίοδο της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης και θα το ξανακάνει αν παραστεί ανάγκη» επισήμανε ο κ. Κικίλιας.
Αναφορικά με το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πάντα ανοιχτή στον διάλογο και αυτό ο Κ. Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει αποδείξει και στη Βουλή που ήταν πάντα εκεί για να απαντήσει στους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης και ειδικά στον Αλέξη Τσίπρα.
«Είναι χρήσιμο πάντα να συζητούν τα κόμματα με επιχειρήματα. Ελπίζω, όμως, σε αυτές τις εκλογές να συζητήσουμε για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την κοινωνία, όπως η οικονομία, η περεταίρω αύξηση θέσεων εργασίας και η μείωση εισφορών, η υγεία και η παιδεία» επισήμανε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
«Μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς να επιδιώκουμε την πολιτική ή τη φυσική εξόντωση των αντιπάλων μας» σημειώνει
Τι είπε από το βήμα της Βουλής
«Σε αυτή την εκστρατεία λάσπης σε βάρος μου, το ένα ψέμα, διαδέχεται το άλλο» επεσήμανε ο υπουργός
«Ζούμε σε περίοδο τοξικότητας άνευ προηγουμένου» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός
Πρόταση για κοινό όριο ηλικίας και ευρωπαϊκή επαλήθευση και νέο πλαίσιο από το 2027
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για την άνοδο του Σουμάχερ
Ο δείκτης νομοθέτησης δείχνει βελτίωση, ωστόσο παραμένουν παθογένειες στις τροπολογίες
«Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας», γράφει ο υπουργός Υγείας
Η ΝΔ απαντά στον διχασμό - Με έργο, θεσμικότητα και αιχμές για το πολιτικό κλίμα
Συνεδρίαση τέλη Απριλίου εν μέσω πιέσεων – Ο Δ. Μαρκόπουλος αντικαθιστά τον Μ. Λαζαρίδη
Παρέμβαση του ευρωβουλευτή της ΝΔ στην Επιτροπή Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.