Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρουλάκης από Σητεία: «Το ΠΑΣΟΚ θα είναι και πάλι ο ισχυρός νικητής των εκλογών»

Περιοδεία στην Κρήτη για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανδρουλάκης από Σητεία: «Το ΠΑΣΟΚ θα είναι και πάλι ο ισχυρός νικητής των εκλογών»

Εκλογές 2023 - Νίκος Ανδρουλάκης από Σητεία: «Στις 25 Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ θα είναι και πάλι ο ισχυρός νικητής των εκλογών»

Στη Σητεία της Κρήτης βρέθηκει και μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, τρεις εβδομάδες πριν από τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκίνησε την ομιλία του με την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει γύρω από τα οικονομικά προγράμματα των κομμάτων και δη την φορολογική πολιτική, για την οποία το ΠΑΣΟΚ δέχεται επιθέσεις από τη ΝΔ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, πάντως, επιτέθηκε εκ νέου στα μέσα ενημέρωσης, υποστηρίζοντας ότι αναπαράγουν τα «fake news» του Κυριάκου Μητσοτάκη και έφερε ως παράδειγμα την πρόταση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για φορολόγηση των γονικών παροχών, με τα «ψεύτικα» επιχειρήματα της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας ξανά λόγο για «τραμπισμό».

Παράλληλα, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε και πάλι ότι «στις 25 Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ θα είναι και πάλι ο ισχυρός νικητής των εκλογών».

Ομιλια στη Σητεία

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη διάρκεια της περιοδείας του στην όμορφη πόλη της Κρήτης επισκέφτηκε την Μονή Τοπλού, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως «προτεραιότητά μας είναι να πέσει ο φόρος στη μισθωτή εργασία μέσω των ασφαλιστικών εισφορών».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ