Πολιτικη & Οικονομια

Ο Κασκαρέλης θα θέσει το ζήτημα αποφυλάκισης Μπελέρη στην Αλβανίδα ΥΠΕΞ

Στο περιθώριο της άτυπης συνόδου του ΝΑΤΟ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κασκαρέλης θα θέσει το ζήτημα αποφυλάκισης Μπελέρη στην Αλβανίδα ΥΠΕΞ
© EUROKINISSI / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φρέντι Μπελέρης: Το ζήτημα αποφυλάκισης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, καθώς και του Παντελή Κοκαβέση, θα θέσει στην Αλβανίδα ομόλογό του ο υπηρεσιακός υπουργός Εξωτερικών

Συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας, Όλτα Τζάτσκα (Olta Xhaçka), αναμένεται να έχει ο υπηρεσιακός υπουργός Εξωτερικών, Βασίλης Κασκαρέλης, στο περιθώριο της συμμετοχής του στην άτυπη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στο Όσλο.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο κ. Κασκαρέλης θα θέσει το ζήτημα της αποφυλάκισης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, όπως επίσης και του Παντελή Κοκαβέση.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την πρέσβη της Ελλάδας στην Αλβανία, Κωνσταντίνα Καμίτση, προκειμένου να υπάρχει διαρκής ενημέρωση, ενώ ταυτόχρονα δίδονται οι κατάλληλες οδηγίες για τον χειρισμό της εν λόγω υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι -κατόπιν σχετικών οδηγιών- η πρέσβης της Ελλάδας έχει συναντηθεί προσφάτως και με τους δύο ομογενείς που βρίσκονται στη φυλακή, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους συγγενείς και τους δικηγόρους τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ