Πολιτικη & Οικονομια

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Rebranding. Πρέπει να κάνω;

Τι είναι το Rebranding και πότε χρειάζεται μια επιχείρηση

Θέμης Σαρανταένας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Tα podcasts «Marketing & Business Tips» με τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα είναι η στήλη που φιλοδοξεί να εμπνεύσει επιχειρηματικά, να σας δώσει ιδέες, συμβουλές αλλά και ερεθίσματα για να γίνετε καλύτεροι επαγγελματίες.

Με απλά λόγια, χωρίς ορισμούς, με άξονα την ελληνική πραγματικότητα και πάντα με ρεαλιστική προσέγγιση ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας κάθε εβδομάδα θα αναλύει σύντομα και ένα διαφορετικό επιχειρηματικό θέμα.

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας έχει 20 χρόνια εμπειρίας στο μάρκετινγκ και στη συμβουλευτική μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων & επαγγελματιών, είναι πιστοποιημένος για τα τυπικά προσόντα και τις δεξιότητες συμβουλευτικής από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος, έχει βραβευτεί ως Best Marketing Consultant στα βραβεία Franchise το 2019 & το 2021 και επιμελείται και παρουσιάζει εδώ και 7 χρόνια την τηλεοπτική εκπομπή Marketing in Practice που μεταδίδεται από 11 περιφερειακούς σταθμούς.

Στο 69o podcast της στήλης Business & Marketing Tips με τίτλο «Rebranding. Πρέπει να κάνω;» θα ακούσετε τι είναι το Rebranding, πότε χρειάζεται και φυσικά το βασικότερο… εάν το χρειάζεται μια επιχείρηση!

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ