Πολιτικη & Οικονομια

Ένα βίντεο κλιπ πραγματικό αρρωστούργημα

Καείτε υπεύθυνα

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
80213-162053.jpg

Δεν είναι το ίδιο το τραγούδι, ούτε η συμπαθέστατη ηλικιωμένη κυρία με τα πολύχρωμα νύχια που ακούει (?) στο υπέροχο όνομα Soula Dragon και το τραγουδάει. Αυτό που κάνει το βίντεο κλιπ του «’Ισως» ένα από τα μεγαλύτερα αρρωστουργήματα στην ιστορία της μουσικής είναι ο σκηνοθέτης του. Πολλοί λίγοι καλλιτέχνες έχουν καταφέρει με τόσο απλό τρόπο να ξεπεράσουν εκείνο το σημείο που ο θεατής αντιδρά με γέλια και χάχανα στην καλλιτεχνική δημιουργία για να φτάσουν εκεί που το γέλιο κόβεται μαχαίρι: Στο μαγικό βασίλειο της αμηχανίας. Ο Antonis Nearhos είναι πλέον ένας από αυτούς.

Τα λίγα λόγια που συνοδεύουν αυτό το σπάνιο και παράξενο έργο τέχνης δίνουν μόνο μια αμυδρή εικόνα του τι θα αντικρίσουν τα μάτια σας όταν πατηθεί το play (πρέπει να το δείτε όλο).

«Το βίντεο κλιπ στηρίζεται πάνω στους στίχους του τραγουδιού και χτίζεται σε εικόνες όπου δείχνει 2 ανθρώπους να αγαπιούνται και θέλουν να ενώσουν τις καρδιές τους σε μια ζωή. Όμως υπάρχουν φορές που κάποιος από τους δυο δεν είναι σίγουρος για τα συναισθήματα του και υπάρχει ένα μεγάλο «ΙΣΩΣ» μέσα στην καρδιά και στο μυαλό που σε σιγοκαίει στη φωτιά της αμφιβολίας! Έτσι οδηγούνται στην εκκλησία, γιατί τα κοινωνικά πρέπει είναι μεγάλα και ένας γάμος διασφαλίζει τουλάχιστον τυπικά το ζευγάρι ή επειδή ο φόβος της μοναξιάς και οι πληγές της απόρριψης από προηγούμενη μεγάλη αγάπη σε αναγκάζουν να αποδεχθείς έναν άνθρωπο που «ΙΣΩΣ» δεν τον αγαπάς τόσο πολύ όσο θα ήθελες για να γεράσεις μαζί του, χωρίς "πρέπει", χωρίς «ΙΣΩΣ».... και η κατάληξη; ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ !!»

Καείτε υπεύθυνα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δημοκρατία και το βέλος του χρόνου
Η δημοκρατία και το βέλος του χρόνου

Οι πολίτες που, δικαιολογημένα ή όχι, θέλγονται από τις σειρήνες των ακραίων εθνικιστικών ρητορικών καλό είναι να θυμούνται ότι καμία ελευθερία και κανένα δικαίωμα δεν είναι οριστικά κεκτημένα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.