Πολιτικη & Οικονομια

Ποια ηχηρά ονόματα της ΝΔ μένουν εκτός Βουλής

Πρώην υπουργοί δεν πήραν έδρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Οικονόμου
© ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Εκλογές 2023 - Αποτελέσματα ΝΔ: Τα ονόματα εκτός Βουλής σε μεγάλες Περιφέρειες

Αρκετά είναι τα ηχηρά ονόματα της Νέας Δημοκρατίας που δεν κατάφεραν να εκλεγούν. Μεταξύ αυτών μένουν εκτός Βουλής πρώην υπουργοί, αλλά και προβεβλημένα στελέχη του κόμματος. 

Στη Φθιώτιδα δεν εκλέγεται ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Τη μοναδική έδρα της ΝΔ παίρνει ο Χρήστος Σταϊκούρας. 

Στην Αιτωλοακαρνανία δεν εκλέγεται ο Σπήλιος Λιβανός, πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Στην Κοζάνη δεν εκλέγεται ο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος. Εκτός Βουλής μένει και ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, Βασίλης Διγαλάκης, ο οποίος ήταν υποψήφιος στα Χανιά, αλλά και η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φωτεινή Αραμπατζή στις Σέρρες.

Στο Νότιο Τομέα της Αθήνας δεν κατάφεραν να εκλεγούν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Γρηγόρης Ψαριανός. Στην Α' Πειραιά η Νόνη Δούνια δεν κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στους τρεις που εκλέγει η ΝΔ, ενώ στη Β' Πειραιά εκτός μένει ο Γιάννης Τσαγάκης. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διπλωματικοί «διάλογοι» και εθνική αλαλία
Διπλωματικοί «διάλογοι» και εθνική αλαλία

«Οι Έλληνες άκουσαν τρία διαφορετικά πράγματα από τρεις ηγέτες χωρών της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Εκείνο που δεν άκουσαν ήταν κάποια ουσιαστική απάντηση της χώρας μας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.