- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα» - Τι ανέφερε η Singular Logic
«Θα είναι ασφαλές στο +-0.5%»
Singular Logic: Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα - «Θα είναι ασφαλές στο +-0.5%»
«Ως τις 20:30 θα έχουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα είναι ασφαλές, +-0.5%. Πιστεύουμε ότι μέχρι τις 20:30 θα έχουμε μία καλή ενσωμάτωση και θα μπορέσουμε να πάμε σε μία ασφαλή εκτίμηση», σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά, ο Γενικός Διευθυντής της Singular Logic, Δημήτρης Μπακάκος.
«Θέλουμε να έχουμε έναν ικανό αριθμό από κάθε Περιφέρεια για να μπορούμε να πάμε σε μία σωστή εκτίμηση. Άμεσα θα γίνεται η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων από το υπ. Εσωτερικών», τόνισε ο κ. Μπακάκος, προσθέτοντας ότι «το κομμάτι των σταυρών θα ακολουθήσει, μπορεί να φτάσει 12:00 ή 1:00 π.μ. για να το έχουμε».
Στη συνέχεια, ο κ. Μπακάκος τόνσε ότι «16303 από τους 21.500 δικαστικούς αντιπροσώπους έχουν κάνει μέχρι στιγμής εγγραφή, έχουν δηλώσει τα tablet τους και έχει ξεκινήσει η διαδικασία, ότι παρέλαβαν εκλογικό σάκο. Όποιος δεν το ενεργοποιήσει, ψάχνουμε να τον βρούμε. Αν αύριο το πρωί δούμε ότι δεν ξεκίνησαν όλα τα τμήματα, άνθρωποί μας αλλά και άνθρωποι της Περιφέρειας θα πρέπει να φτάσουν στο εκλογικό τμήμα να δουν γιατί δεν έχει ανοίξει».
Ως προς τους Έλληνες του εξωτερικού, ο κ. Μπακάκος σημείωσε ότι «όλες οι ψήφοι θα ταξιδέψουν με σάκους» και πως «θα ανοίξουν στις 7:00 μ.μ. της Κυριακής».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
«Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα συντρόφων για ένα νέο ξεκίνημα»
Αναπτύσσεται κοινή επιχειρησιακή δράση στον τομέα της αντιτρομοκρατίας
Προτεραιότητα η πολιτική προετοιμασία και τα ψηφοδέλτια
Ο ΠτΔ επισκέφτηκε το Τζαμί Καλούτσιανης και το Οθωμανικό Λουτρό στο Κάστρο Ιωαννίνων
Tο συνολικό ποσό της δωρεάν κρατικής αρωγής ανέρχεται σε περίπου 36,5 εκατ. ευρώ
Κατά τη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο
Οι μεγάλες πόλεις δεν προχωρούν επειδή οι διοικήσεις τους αναρωτιούνται διαρκώς «ποιος είναι αρμόδιος»
Στο επίκεντρο η εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο
«Αυτοψία» στις εργασίες αποκατάστασης
«Οι απειλές για αποχώρηση, αν μου γινόταν η τιμή να ηγηθώ της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, είναι έκφραση συντροφικότητας;»
Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες
«Δεν χωρούν στον δρόμο μου των αλλονών κουμάντα!»
61.000 βεβαιώσεις επιλεξιμότητας μέχρι σήμερα
«Επιθυμούμε να δικαστούμε άμεσα», σημείωσε o βουλευτής
Ακόμη μία αποχώρηση από την Κ.Ο. του κόμματος
«Ταξιδιάρα ψυχή και αιώνια έφηβη, άγγιξες με σεβασμό και τα εικαστικά, ζωγραφίζοντας με πάθος και ευαισθησία» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος της Βουλής
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.