Πολιτικη & Οικονομια

«Σούπα-ξεσούπα, το debate έβγαλε είδηση»: Ο απολογισμός του Α. Τσίπρα στο Tik Tok

«Φοβάμαι ότι δεν θα ξαναγίνει debate» λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας
© ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI

Εκλογές 2023 - Αλέξης Τσίπρας: Ο απολογισμός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Tik Tok για το debate των πολιτικών αρχηγών

Δύο ημέρες μετά το debate των πολιτικών αρχηγών, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να κάνει τον απολογισμό του στο Tik Tok και σημειώνει ότι «σούπα-ξεσούπα, το debate έβγαλε είδηση»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει ότι ο Κ. Μητσοτάκης «όσα δεν μαρτυρούσε εννέα μήνες, τα μαρτύρησε όλα. Σκάνδαλο οι υποκλοπές, χωρίς εθνικό λόγο οι παρακολουθήσεις. Όχι τίποτα άλλο, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα ξαναγίνει debate». 

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της τηλεμαχίας, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία τόνιζε ότι «η σημερινή συζήτηση αποκάλυψε γιατί ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται όλο αυτό το διάστημα». 

«Ήξερε, αυτό που ήξεραν όλοι οι πολίτες, πως η απάντησή του σε ένα ερώτημα για τις παρακολουθήσεις θα τον εξέθετε ανεπανόρθωτα. Επειδή τα ψέματα τελείωσαν ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε για πρώτη φορά να αποκαλέσει σκάνδαλο την υπόθεση των υποκλοπών» αναφέρει ειδικότερα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «τώρα τα ερωτήματα μετά την απάντηση του κ. Μητσοτάκη είναι:

  • Αφού δεν παρακολουθούταν για εθνικούς λόγους ο κ. Ανδρουλάκης, ποιος και γιατί τον παρακολουθούσε;
  • Αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, με δεδομένο ότι έχουν απομακρυνθεί οι δυο ως υπεύθυνοι γιατί ο ίδιος δεν παραιτήθηκε ως πολιτικός προϊστάμενός τους;».

«Και κάτι ακόμα» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά τους λόγους παρακολούθησης Ανδρουλάκη. Άραγε ποιος ήταν εκείνος που του τους είπε;»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ