Πολιτικη & Οικονομια

«Ελληνική κρίση: Μαθήματα για το μέλλον»: Σήμερα η εκδήλωση με Ευάγγελο Βενιζέλο - Τσαρλς Νταλάρα

Τα «μαθήματα» που άφησε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα στο επίκεντρο της συζήτησης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ευάγγελος Βενιζέλος - Τσαρλς Νταλάρα: Σήμερα η εκδήλωση «Ελληνική κρίση: Μαθήματα για το μέλλον», για την πορεία της Ελλάδας στην ευρωζώνη.
Τα «μαθήματα» που άφησε η οικονομική κρίση της περασμένης δεκαετίας στην Ελλάδα θα τεθούν στο επίκεντρο συζήτησης που θα έχουν ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Τσαρλς Νταλάρα © Γιάννης Παναγόπουλος/Eurokinissi

Ευάγγελος Βενιζέλος - Τσαρλς Νταλάρα: Σήμερα η εκδήλωση «Ελληνική κρίση: Μαθήματα για το μέλλον», για την πορεία της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

Τα «μαθήματα» που άφησε η οικονομική κρίση της περασμένης δεκαετίας στην Ελλάδα θα τεθούν στο επίκεντρο συζήτησης που θα έχουν σήμερα, Τρίτη, 2 Μαΐου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών και ο Τσαρλς Νταλάρα, πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF).

Η συζήτηση, με τίτλο «Ελληνική κρίση: Μαθήματα για το μέλλον» θα γίνει στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνουν το Delphi Economic Forum και ο Κύκλος Ιδεών, με την υποστήριξη των εκδόσεων Πατάκη, με θέμα:

Ελληνική κρίση: Μαθήματα για το μέλλον με αφορμή την επικείμενη έκδοση του βιβλίου του κ. Νταλάρα «Euroshock: How the Largest Debt Restructuring in History Helped Save Greece and Preserve the Eurozone» και το βιβλίο του Ευάγγελου Βενιζέλου, «Εκδοχές Πολέμου 2009-2022. Μία συζήτηση με τον Γιώργο Κουβαρά για το παρασκήνιο της οικονομικής κρίσης και όσα ακολούθησαν».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη 2 Μαΐου 2023, ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο King George, Πλατεία Συντάγματος

Live μετάδοση:

Ελληνική κρίση: Μαθήματα για το μέλλον

Συζητούν:

Charles H. Dallara, Former Managing Director and Chief Executive Officer of the Institute of International Finance (IIF) (1993-2013); Chairman of the Board, Partners Group (USA) and Advisory Partner

Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, καθηγητής ΑΠΘ

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ