Πολιτικη & Οικονομια

Πότε θα γίνει η νέα πληρωμή του Market Pass

Οι ημερομηνίες πίστωσης των χρημάτων στην άυλη ψηφιακή κάρτα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καταναλωτές σε σούπερ μάρκετ αγοράζουν προϊόντα
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Market Pass: Επόμενη πληρωμή - Οι ημερομηνίες καταβολής των χρημάτων στην άυλη ψηφιακή κάρτα

Η επόμενη πληρωμή για το Market Pass αναμένεται να γίνει στους δικαιούχους την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023.

Αυτή θα είναι η τελευταία πληρωμή για όσους έχουν επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στον αντίποδα, όσοι έχουν επιλέξει την άυλη κάρτα αναμένεται να δουν και άλλες δύο πληρωμές μέχρι και τη λήξη του προγράμματος τον Ιούλιο. Στις 3 Μαΐου θα πληρωθούν και οι δικαιούχοι που επέλεξαν την έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας και υπέβαλλαν σχετική αίτηση από 1 έως 15 Μαρτίου.

Οι επόμενες πληρωμές για τους δικαιούχους της άυλης ψηφιακής κάρτας θα γίνουν στις 3 Ιουνίου και τις 3 Ιουλίου. Τα καταστήματα, στα οποία μπορούν να κάνουν τις αγορές τους οι καταναλωτές μέσα από την άυλη κάρτα του Market Pass είναι: παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, καταστήματα ζαχαροπλαστικής, καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοποιεία, καθώς και διάφορα καταστήματα τροφίμων. Δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψη του χρηματικού ποσού που πιστώνεται στν χρεωστική κάρτα.

Η χρήση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω συσκευής, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (Web/Virtual POS). Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα θα παραμείνει ενεργοποιημένη έως την 31η/08/2023. Μετά, το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που τη χορήγησε υποχρεούται άμεσα να την απενεργοποιήσει ενώ, χάνεται όποιο υπόλοιπο δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ