Πολιτικη & Οικονομια

Amber Alert για τον ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε η ΝΔ: «Αφωνία για την επίθεση στον Πλεύρη και το κόμμα Κασιδιάρη»

Ανακοίνωση από την Πειραιώς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σημαίες έξω από το κτίριο της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Νέα Δημοκρατία: Η ανακοίνωση για τον ΣΥΡΙΖΑ και οι αναφορές στο κόμμα Κασιδιάρη και την επίθεση με γιαούρτι στον Θάνο Πλεύρη

Amber Alert για τον ΣΥΡΙΖΑ «έβγαλε» η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την Κουμουνδούρου για «εξαφάνιση» και «αφωνία» σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (30.4) ο Θάνος Πλεύρης στα Πετράλωνα, αλλά και τις εξελίξεις για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη από τις κάλπες της 21ης Μαΐου. 

«Από το πρωί αναμένουμε στο ακουστικό μας την απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία για το κόμμα Κασιδιάρη. Παράλληλά, για την επίθεση στον Θάνο Πλεύρη αναφέρει: «η ανοχή σε κάθε μορφής βία και ειδικά στη φαιοκόκκινη πολιτική βία δεν ήταν ποτέ μία αριστερή θέση. Δυστυχώς, έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ». 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Από το πρωί αναμένουμε στο ακουστικό μας την απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ -ως δήθεν υπέρμαχο των δικαιωμάτων και της Δημοκρατίας- για το αν υπέβαλε ή όχι υπόμνημα στον ΑΠ κατά του κόμματος Κασιδιάρη. Απάντηση καμία… Αφωνία επίσης επιδεικνύει και στην άθλια επίθεση που δέχθηκε ο Θάνος Πλεύρης και η οικογένειά του, νωρίτερα το μεσημέρι. Η ανοχή σε κάθε μορφής βία και ειδικά στη φαιοκόκκινη πολιτική βία δεν ήταν ποτέ μια αριστερή θέση… Δυστυχώς, έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ