Πολιτικη & Οικονομια

Το Harvard βραβεύει τον Αντώνη Σαμαρά

Ο πρώην πρωθυπουργός θα λάβει το Alumni Achievement Award

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντώνης Σαμαράς
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Αντώνης Σαμαράς: Βράβευση από το Harvard με το Alumni Achievement Award

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε προσωπικότητες - απόφοιτους που επελέγησαν από το Harvard Business School να βραβευτούν στις 25 Μαΐου με το Alumni Achievement Award.

Η βράβευση του Έλληνα πρώην πρωθυπουργού θα πραγματοποιηθεί στη Βοστώνη σε ειδική εκδήλωση, στο πλαίσιο της τελετής των αποφοίτων του Χάρβαρντ. Όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης, «αυτοί που θα τιμηθούν φέτος έχουν καθιερωθεί ως μεγάλοι ηγέτες στους τομείς τους, όχι κάνοντας τις εύκολες επιλογές, αλλά λαμβάνοντας ρίσκο και πράττοντας αυτό που ήξεραν μέσα τους πως έπρεπε να κάνουν, ώστε να επιτύχουν κάτι μεγαλύτερο από τα κατεστημένα και συνήθη». Συγκεκριμένα ο κοσμήτορας (Dean) του Χάρβαρντ, κ. Strikant Datar, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «έδρασαν στη σταδιοδρομία τους ως πραγματικοί ηγέτες που έκαναν τη διαφορά στον κόσμο, διατηρώντας τα υψηλότερα κριτήρια και αξίες σε οτιδήποτε έπραξαν».

Σύμφωνα με το Harvard, «για πάνω από 50 χρόνια το βραβείο Alumni Achievement Award έχει απονεμηθεί σε προσωπικότητες των οποίων το στρατηγικό όραμα καθοδηγεί την εργασία τους, η δημιουργικότητα και το πνεύμα καινοτομίας εμπνέουν όσους είναι δίπλα τους, ο χαρακτήρας και οι αξίες τους είναι υποδειγματικές και η ηγετικότητά τους είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση».

Αντώνης Σαμαράς - Harvard
© Harvard Business School

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ