Πολιτικη & Οικονομια

Άρειος Πάγος: Εκτός εκλογικής μάχης το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Οι εκλογικές ενστάσεις που απορρίφθηκαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκτός εκλογών τέθηκε το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου
Εκτός εκλογών τέθηκε το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου | Πηγή ΦΩΤΟ: Instagram/ Afroditi Latinopoulou

Εκλογές 2023: «Μπλόκο» Αρείου Πάγου στο κόμμα της Λατινοπούλου - Είχε συμπορευτεί πολιτικά με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Εκτός εκλογικής μάχης τέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Παράλληλα, απορρίφθηκαν και πάλι ομόφωνα τόσο οι προσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη, με τις οποίες ο ένας στρεφόταν κατά του άλλου για το θέμα της ονομασίας των κομμάτων τους.

Επίσης, απορρίφθηκε και η προσφυγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά του κόμματος του συνασπισμού κομμάτων των Θάνου Τζήμερου – Φαήλου Κρανιδιώτη «ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

Υπενθυμίζεται πως και το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» των Κωνσταντίνου Μπογδάνου και Πρόδρομου Εμφιετζόγλου δεν θα είναι στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες εις βάρος του κατατέθηκε προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» - ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος - Εμφιετζόγλου του «έκλεψαν» το όνομα. Τελικά, ο Άρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το προσφεύγον κόμμα.

Μέσα στις επόμενες μέρες οι αρεοπαγίτες προχωρούν στο επόμενο στάδιο της ανακήρυξης των κομμάτων, εκεί που θα κριθεί η συμμετοχή ή μη του κόμματος τόσο του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ