Πολιτικη & Οικονομια

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ σε εκλόγιμη θέση η Ειρήνη Αγαπηδάκη

Ανακοινώνεται αύριο η υποψηφιότητά της σύμφωνα με πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023: H Ειρήνη Αγαπηδάκη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας σε εκλόγιμη θέση, σύμφωνα με πληροφορίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ειρήνη Αγαπηδάκη είναι μια από τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ © George Vitsaras/SOOC

Εκλογές 2023: H Ειρήνη Αγαπηδάκη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας σε εκλόγιμη θέση, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ειρήνη Αγαπηδάκη είναι μια από τις προσωπικές επιλογές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και μάλιστα σε υψηλή θέση.

Ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει απόψε από την περιοδεία σε Ξάνθη και Καβάλα και το πρωί της Παρασκευής σε εκδήλωση στα γραφεία του κόμματος, στην οδό Πειραιώς, θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας για τις εκλογές 2023.

Έτσι και η υποψηφιότητα της κυρίας Αγαπηδάκη θα ανακοινωθεί αύριο το πρωί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παρόντες θα είναι όλοι οι υποψήφιοι, τους οποίους θα παρουσιάσει ο κ. Μητσοτάκης.

Οι υπόλοιπες θέσεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σε εκλόγιμες θέσεις στο Επικρατείας έχουν «κλειδώσει» ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης.

Σημειώνεται πως το 2019 η ΝΔ, έχοντας κερδίσει τις εκλογές, εξέλεξε πέντε βουλευτές Επικρατείας, επομένως τρεις θέσεις καλύπτονται από την Ειρήνη Αγαπηδάκη, τον Χρήστο Στυλιανίδη και τον Θόδωρο Σκυλακάκη. Απομένουν δύο θέσεις, οι οποίες, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα καλυφθούν από γυναίκες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ