- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σκέρτσος: Ο Τσίπρας πιστεύει ότι μπορεί να κοροϊδέψει τους νέους που δεν θυμούνται τη θητεία του
Η ανακοίνωση μετά τη συνέντευξη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ
Εκλογές 2023 - Άκης Σκέρτσος: Ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να κοροϊδέψει τις νέες και τους νέους που δεν θυμούνται την κυβερνητική του θητεία
«Ο κ. Τσίπρας ανέβασε πάλι, αυτή τη φορά στο YouTube, το έργο "ο ΣΥΡΙΖΑ και το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας". Μόνο που δεν εξήγησε γιατί πολιτικές που δεν είχαν σχέση με τις δεσμεύσεις των μνημονίων, όπως τα ζητήματα έμφυλης βίας, τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, το στεγαστικό, η διαφθορά στην αστυνομία ή ο διαχωρισμός Κράτους - Εκκλησίας δεν τις εφάρμοσε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.
Παράλληλα, επισημαίνει: «Γιατί επί των ημερών του δεν φρόντισε "να γίνουμε Ευρώπη σε αυτά τα απλά καθημερινά πράγματα", όπως του αρέσει να λέει επιμένοντας να κοπιάρει το σύνθημα του πρωθυπουργού; Ίσως γιατί ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να κοροϊδέψει τις νέες και τους νέους που δεν θυμούνται την κυβερνητική του θητεία. Προς το παρόν οι πολίτες όλων των ηλικιών προσπαθούν να μην ζαλιστούν από τις καθημερινές αλλαγές στις επαμφοτερίζουσες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του σχετικά με τις κυβερνήσεις συνεργασίας: την μία μέρα είναι των ηττημένων και την άλλη των νικητών, με τον Βαρουφάκη και το σχέδιο "Δήμητρα" ή χωρίς τον Βαρουφάκη αλλά με την ανοχή του, με το ΠΑΣΟΚ ή απλώς με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι ο κ. Τσίπρας, επιζητώντας βουλιμικά την προσωπική επιστροφή του στην εξουσία, ονειρεύεται να κάνει πάση θυσία "κυβέρνηση συνεργασίας ή μειοψηφίας", έτσι όπως πάει ακόμη και χωρίς το κόμμα του…».
Και η ανακοίνωση του κ. Σκέρτσου καταλήγει με ένα υστερόγραφο: «ΥΓ. Κάτι τελευταίο. Διαπιστώνουμε ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να μην ακούει τους επικοινωνιολόγους, όπως είπε, αλλά εξακολουθεί να αντιγράφει τον πρωθυπουργό και στο YouTube. Μας χαροποιεί βεβαίως αλλά #ΚΡΙΜΑ για την έλλειψη φαντασίας».
Τσίπρας: Γιατί να προσέλθουν στις κάλπες οι νέοι
Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα, κάλεσε τους νέους ανθρώπους να πάνε να ψηφίσουν και να ψηφίσουν ό,τι θέλουν. «Αν πάει στην κάλπη ο νέος θα είναι άλλο το αποτέλεσμα. Αν κάτσει σπίτι του θα επιβεβαιώσει αυτό που θέλουν να περάσουν τα ΜΜΕ στο κοινό το οποίο απευθύνονται. Αν πάει αυτό το κοινό θα είναι άλλο το αποτέλεσμα. Αν πάει το κοινό που ενημερώνεται από το διαδίκτυο θα είναι άλλο το αποτέλεσμα. Να δείξουμε μέσα από την ψήφο μας ότι τη δύναμη δεν την έχουν αυτοί που έχουν τα χρήματα να έχουν ισχυρά μέσα, την δύναμη την έχουν οι πολίτες» ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι «Αυτό που θα πονέσει το κατεστημένο είναι να ηττηθεί αυτή η κυβέρνηση. Αυτή η κυβέρνηση θα ηττηθεί μόνο αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ανακοινώσεις των κομμάτων και το μήνυμα του πρωθυπουργού
«100% τηλεδιοίκηση το καλοκαίρι του 2026»
«Συνεχίζω τις επαφές με ηγέτες της περιοχής» τονίζει ο πρωθυπουργός
Αντίστροφη μέτρηση για αυξήσεις σε επιδόματα και κλαδικούς μισθούς
Σε μια δημοκρατία η εναλλαγή επιτυγχάνεται όταν πείθεις ότι μπορείς να κυβερνήσεις καλύτερα. Μέχρι στιγμής, ο καταγγελτικός λόγος, όσο έντονος κι αν είναι, δεν καταφέρνει αυτό το άλμα.
H Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με συμμάχους και εταίρους σύμφωνα με τον υπουργό
Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν σταματάμε, η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Το ελληνικό πανεπιστήμιο ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου παραμένει δέσμιο του κράτους μαζί με όλη τη συμπαρομαρτούσα γραφειοκρατία
«Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί» αναφέρει το Υπουργείο
«Να σταματήσουν αυτά τα άθλια ‘τηλεδικαστήρια'», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Υποδεχόμαστε τη θλιβερή επέτειο δείχνοντας τον σεβασμό που της αρμόζει», σημειώνει ο πρωθυπουργός
Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα τρία χρόνια από το δυστύχημα
Kαταβάλλονται 73 εκατ. ευρώ σε 87.640 δικαιούχους – Αναλυτικά όλα τα ποσά
Οι τομείς που μπορούν να καθορίσουν το παραγωγικό μέλλον της χώρας
Καλεί τους Έλληνες πολίτες να κάνουν μόνο τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις
Η δημοσιογράφος καταγγέλλει στοχοποίηση μετά από άρθρα κριτικής και αναφορές στη Χαμάς
Καταγγελίες για τις κυβερνητικές επιλογές και κάλεσμα σε μαζική κινητοποίηση από το βήμα της Βουλής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.