Πολιτικη & Οικονομια

«Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά»: Το πρώτο προεκλογικό σποτ της Ν.Δ.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκης προς τους ψηφοφόρους για τις εκλογές της 21ης Μαΐου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη δημοσιότητα το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά τη στήριξη των πολιτών «για να κάνει πράξη τρεις μεγάλους εθνικούς στόχους».
Με σύνθημα «Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε. Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά», δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο προεκλογικό σποτ της Ν.Δ. © Dimitris Kapantais/SOOC

Στη δημοσιότητα το πρώτο προεκλογικό σποτ της Ν.Δ. - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά τη στήριξη των πολιτών «για να κάνει πράξη τρεις μεγάλους εθνικούς στόχους»

Με σύνθημα «Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε. Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά», δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Στο βίντεο, διάρκειας περίπου ενάμισι λεπτού, εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει έναν απολογισμό της διακυβέρνησης της Ν.Δ.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαριθμεί τις κρίσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί η κυβέρνηση και να θέτει τους στόχους της επόμενης τετραετίας.

Στο προεκλογικό σποτ της Ν.Δ. για τις 21 Μαΐου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά τη στήριξη των πολιτών «για να κάνει πράξη τρεις μεγάλους εθνικούς στόχους:

Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε. Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά

– Πρώτος, να συνεχίσουμε στον δρόμο της ανάπτυξης και των επενδύσεων

– Δεύτερος, να χτίσουμε ένα πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος

– Τρίτος και μεγάλος στόχος να αποκτήσουμε τη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία που μας αξίζει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ