Πολιτικη & Οικονομια

Βασίλης Κιλίλιας: «Αυτή είναι η αλήθεια μου» - Το πρώτο βίντεο μετά την προκήρυξη εκλογών

Το σποτ του υπουργού Τουρισμού για τις εκλογές της 21ης Μαΐου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023: Το πρώτο σποτ του Βασίλη Κικίλια μετά την προκήρυξη εκλογών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Ο υπουργός Τουρισμού θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας.
Το πρώτο του βίντεο μετά την προκήρυξη των εκλογών από τον πρωθυπουργό δημοσιοποίησε ο Βασίλης Κικίλιας © YouTube/screen shot

Εκλογές 2023: Το πρώτο σποτ του Βασίλη Κικίλια μετά την προκήρυξη εκλογών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Ο υπουργός Τουρισμού θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας.

Το πρώτο του βίντεο μετά την προκήρυξη των εκλογών από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δημοσιοποίησε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας

Στο βίντεο που τιτλοφορείται «Αυτή είναι η αλήθεια μου», ο βουλευτής της ΝΔ τονίζει ότι επιλέγει να παρουσιάσει τη δική του αλήθεια μέσω των εμπειριών του κατά την τετραετία που διατέλεσε αρχικά υπουργός Υγείας, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε το υπουργείο Τουρισμού.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε το Σάββατο στα κοινωνικά δίκτυα, ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας στις εκλογές της 21ης Μαΐου, αναφέρει:

«Σε αυτό το βίντεο δεν θα με δεις να χαμογελάω, να χαιρετάω κόσμο στον δρόμο ή να βγάζω λόγο σε κάποια εκδήλωση. Προτιμώ να με δεις τη στιγμή της μεγάλης κούρασης. Να βγαίνω εκτός εαυτού. Να πορώνομαι. Να θυμώνω. Να συγκινούμαι. Προτιμώ να σου δείξω την αλήθεια μου γιατί έτσι θα ξέρεις ότι σου λέω και την αλήθεια».

Βασίλης Κικίλιας: Αυτή είναι η αλήθεια μου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ