Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης στο Tik Tok: «Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αρνί και το κοκορέτσι»

Στην Τήνο έχοντας στο πλευρό τη σύζυγό του, Μαρέβα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόβσκι
© Tik Tok / kyriakos_

Κυριάκος Μητσοτάκης στο Tik Tok: Οι ευχές ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα, το σούβλισμα του αρνιού και η σύζυγός του, Μαρέβα

Στην Τήνο με την οικογένειά του βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος ΜητσοτάκηςΣε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, εύχεται σε όλους «χρόνια πολλά». 

«Χρόνια πολλά και ό,τι καλύτερο σε εσάς και τις οικογένειές σας», λέει αρχικά στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνεχίζει: «Και τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αρνί και το κοκορέτσι. Να περνάτε καλά, χρόνια πολλά» καταλήγει στο βίντεό του από την Τήνο ο πρωθυπουργός.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Πάσχα

«Η σκέψη μας, αναπόφευκτα, στρέφεται στους συγγενείς της μεγάλης τραγωδίας των Τεμπών. Εύχομαι από καρδιάς η Μεγαλόχαρη να τους δίνει δύναμη, διότι αυτοί σηκώνουν τον μεγαλύτερο σταυρό», σημειώνει στο μήνυμά του για το Πάσχα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και συνεχίζει: ότι «τον Γολγοθά ακολουθεί πάντα η Ανάσταση». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει την ευχή «το φετινό Πάσχα ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας για μία καλύτερη Ελλάδα, μία πιο ισχυρή πατρίδα, με περισσότερη κοινωνική συνοχή, πρωτίστως με φροντίδα για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας».

Αναλυτικά το μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη

Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, σηματοδοτεί διαχρονικά την πορεία από τη δοκιμασία στη λύτρωση. Γίνεται έτσι ευκαιρία ατομικού και συλλογικού αναστοχασμού, αλλά και αφετηρία ελπίδας.

Φέτος η σκέψη μας, αναπόφευκτα, στρέφεται στους συγγενείς της μεγάλης τραγωδίας των Τεμπών. Εύχομαι από καρδιάς η Μεγαλόχαρη να τους δίνει δύναμη, διότι αυτοί σηκώνουν τον μεγαλύτερο σταυρό.

Όμως τον Γολγοθά ακολουθεί πάντα η Ανάσταση. Έτσι και το φετινό Πάσχα ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας για μία καλύτερη Ελλάδα, μία πιο ισχυρή πατρίδα, με περισσότερη κοινωνική συνοχή, πρωτίστως με φροντίδα για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.

Θέλω εδώ, από την Τήνο, να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα απανταχού της γης, καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά.

Μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το Πάσχα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ