Πολιτικη & Οικονομια

Η έκπληξη με τον Ευάγγελο Αντώναρο στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Η τελευταία του ανάρτηση πριν την ανακοίνωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές 2023: Ο Ευάγγελος Αντώναρος υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ
© Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Εκλογές 2023: Ο Ευάγγελος Αντώναρος υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για την 21 Μαΐου 

Η υποψηφιότητα του Ευάγγελου Αντώναρου αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη που προέκυψε από την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή θα διεκδικήσει τον σταυρό με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική. Ο ΣΥΡΙΖΑ τις προηγούμενες ημέρες κρατούσε ως μυστικό τη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια, αν και ο ίδιος ο κ. Αντώναρος διέρρεε ότι διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την ηγεσία της Κουμουνδούρου και ότι προτίθεται να κατέλθει στις εκλογές.

Σημειώνεται ότι ο κ. Αντώναρος διετέλεσε πολύ στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, ωστόσο, επί μακρόν έχει πλήρως αποστασιοποιηθεί και μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συχνά βάζει στο στόχαστρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αποτέλεσμα ήταν η διαγραφή του το 2018.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο twitter, είχε εμμέσως προαναγγείλει την κάθοδό του στις εκλογές με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι κανονικά στα ψηφοδέλτια βρίσκονται τόσο το όνομα του Παύλου Πολάκη (υποψήφιος στα Χανιά), όσο και του Γιάννη Ραγκούση, που θα διεκδικήσει τη λαϊκή ψήφο στη Β' Πειραιά, παρά τα κυβερνητικά «πυρά» που δέχεται για τις αποκαλύψεις σχετικά με την βίλα του στην Πάρο.

Σημειώνεται ότι ακόμα υπάρχουν ανοιχτές θέσεις για ορισμένα πρόσωπα, τα οποία θα ανακοινώνει σταδιακά το επόμενο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας για λόγους τακτικής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ