- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά
Η αντιπαράθεση που προηγήθηκε
Ανακοίνωση ΝΔ για σπίτι Κυριάκου Μητσοτάκη: Αγοράστηκε με δραχμές το 1997 και έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά
Η Νέα Δημοκρατία απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ για την ακίνητη περιουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει με αφορμή την υπόθεση Ραγκούση.
Η ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 7 χρόνια ρίχνει διαρκώς δηλητήριο εναντίον του Πρωθυπουργού και της συζύγου του. Το ίδιο κάνει και σήμερα, προκειμένου να καλύψει τον κ. Ραγκούση. Τώρα θυμήθηκαν την αγορά του σπιτιού του το 1997 με δραχμές! Θυμίζουμε ότι το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά επί ΣΥΡΙΖΑ, τόσο από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής όσο και από την ελληνική δικαιοσύνη και την Ανεξάρτητη Φορολογική Διοίκηση, όσο κανενός άλλου πολιτικού αρχηγού! Και την ίδια στιγμή της χυδαίας επίθεσης και της πλήρους κάλυψης του κ. Ραγκούση, ο οποίος μαζί με τον κ. Πολάκη και τον αμετάκλητα καταδικασμένο κ. Παππά, ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το θράσος να καταγγέλλει την τοξικότητα, την οποία παράγει καθημερινά σε μεγάλες ποσότητες. Πόση υποκρισία πια!».
Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, είχε αναφερθεί στην ακίνητη περιουσία του πρωθυπουργού με αφορμή δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Εδώ και δέκα μέρες ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ αναπαράγει διαρκώς fake news και στοχοποιεί τον Γιάννη Ραγκούση με στόχο να δημιουργήσει την εντύπωση ότι είμαστε όλοι ίδιοι. Τελικά όσο και να προσπαθούν είναι εξαιρετικά δύσκολο να πείσουν. Ο κος Μητσοτάκης αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνος του. Το βεβαιώνει εκ νέου το σημερινό πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας που αποδεικνύει ότι αγόρασε την υπερπολυτελή κατοικία 240 τ.μ. στον πιο ακριβό δρόμο της Αθήνας στο Λυκαβηττό, σε τιμή μικρότερη από την αντικειμενική της αξία και υποπολλαπλάσια της εμπορικής της αξίας. Η βίλα μεσοτοιχία με του Χριστοφοράκου στην Τήνο, το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι που είχε κρυφτεί για σειρά ετών σε offshore, τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, το σπίτι στο Λυκαβηττό… Έχουμε χάσει το μέτρημα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Σύντομα 130 αστυνομικοί στην υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο υπουργός
Την επέμβαση ανέλαβε επιτυχώς ο χειρουργός κ. Καπίρης
Στην Ισπανία βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Μυρτώ διασωληνώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Η επιστολή προς τον ΓΓ του ΟΗΕ κατατέθηκε στις 31 Μαρτίου από την Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΗΕ Α. Μπαλτά
«Η παραίτηση Λαζαρίδη είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής» σημειώνει η Κουμουνδούρου
«Η ομολογία του ότι εξαπάτησε το δημόσιο δεν ήταν για τον κ. Μητσοτάκη λόγος αποπομπής» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Η δήλωση παραίτησης από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
«Είναι παράδοξο να έχει αποπέμψει τρεις υπουργούς οι οποίοι δηλώνουν αθώοι, αλλά να κρατά τον Λαζαρίδη»
Το νέο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού που φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες
Τα νεότερα για την κατάσταση του υφυπουργού
«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
«Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο» είπε η πρώην υπουργός για την υπόθεση του πτυχίου
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.