Πολιτικη & Οικονομια

Μηνύσεις κι αγωγές Ραγκούση μετά την καταγγελλόμενη εισβολή στο σπίτι του

Ποιους βάζει στο «στόχαστρο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Ραγκούσης: Μηνύσεις κι αγωγές μετά την εισβολή στο σπίτι του
© Nikos Libertas / SOOC

Γιάννης Ραγκούσης: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνει μετά την καταγγελλόμενη εισβολή στο σπίτι του στην Πάρο

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, τόσο για συκοφαντική δυσφήμιση από δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου όσο και για τη χθεσινή εισβολή αγνώστων στο σπίτι του στην Πάρο, την οποία ο ίδιος καταγγέλλει.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Θεόδωρο Μαντάς και Ευάγγελο Γεωργακόπουλο: «Ο κ. Ιωάννης Ραγκούσης, βουλευτής της Β΄εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά και πρώην υπουργός, ανέθεσε τη νομική του εκπροσώπηση στις δικηγορικές εταιρίες “Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες” και “Ε.Δ. Γεωργακόπουλος και Συνεργάτες”. Έχουμε εντολή με απόλυτη προτεραιότητα να προβούμε σε σύνταξη και υποβολή μηνύσεων και αγωγών για τη συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην υπουργού από μερίδα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες καθώς και για το πρωτοφανές περιστατικό της χθεσινής εισβολής αγνώστων δραστών στην οικία του στην Πάρο φωτογραφίζοντας την, τρομοκρατώντας το παιδί του και προσβάλλοντας βάναυσα την προσωπικότητα του ίδιου και των συγγενικών του προσώπων. Η απάντηση του πρώην υπουργού θα δοθεί εκεί που μόνο αρμόζει σε κοινούς συκοφάντες και παραβάτες του νόμου, στα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης».

Υπενθυμίζεται ότι ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατήγγειλε ότι άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του στην Πάρο και ακολούθως, απευθύνθηκε στα ΜΜΕ κάνοντας λόγο για «αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης» των παιδιών του.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Twitter:

«Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου! Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκοταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα. Ειδοποιήσαμε Αστυνομία».

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Ραγκούσης είχε προαναγγείλει ότι θα στείλει τρία εξώδικα σε ΜΜΕ, καλώντας τους να ζητήσουν συγγνώμη και να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ