Πολιτικη & Οικονομια

Γιατρομανωλάκης: «Με ενοχλεί να λένε ότι η συνεισφορά μου ήταν ότι αποκτήσαμε γκέι υφυπουργό»

Ο υφυπουργός Πολιτισμού δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης
© ΑΠΕ - ΜΠΕ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Τα σχόλια στην πολιτική για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, το Υπουργείο Πολιτισμού και η αποχή από την κάλπη

Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης εξέφρασε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την ενόχλησή του για όσους υποστηρίζουν ότι η προσφορά του στην πολιτική ήταν «ότι αποκτήσαμε γκέι υφυπουργό» και έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.  

«Φαντάστηκα ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις το να πω ότι είμαι γκέι, στην Ελλάδα ζούμε. Το περίμενα βεβαίως χειρότερο. Από την άλλη, τους λέω ότι και αύριο γκέι θα είμαι. Κάποιοι λένε ότι αν υπήρξε συνεισφορά του Γιατρομανωλάκη στην πολιτική, ήταν ότι αποκτήσαμε και έναν γκέι υφυπουργό. Αυτό το θεωρώ λίγο άδικο ως προς τη δουλειά μου. Το άλλο που με ενοχλεί είναι το πώς έχουν εκμεταλλευτεί αντιπολιτευτικά και από αριστερά και από δεξιά, λέγοντας πως εγώ είμαι αυτός που εργαλειοποιώ τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό για να κάνω καριέρα», δήλωσε στην εκπομπή της Α. Νέγκα στο Action 24 ο υφυπουργός Πολιτισμού και πρόσθεσε: «Λέμε ότι θέλουμε τους πολιτικούς διαφορετικούς, κάτι που υποτίθεται ότι έρχεται και ξαναέρχεται ως αιτούμενο, είναι να λένε την αλήθεια. Αυτό, καλώς ή κακώς, είναι μέρος της δικής μου αλήθειας. Άρα ή θα πρέπει να το πω και να τελειώσουμε με αυτό ή να το κρύβουμε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crpfri16bu4p)

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: «Τα χρόνια στην πολιτική είναι σαν του σκύλου»

Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Πρόκειται για μία απόφαση που έλαβε το καλοκαίρι. «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα μείνουν μέχρι τα 80 τους θεωρώντας ότι μετά από αυτούς τους το χάος και μόνο αυτοί έχουν τις λύσεις. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει εναλλαγή στους ανθρώπους. Δεν είναι χόρταση, δουλειά είναι» δήλωσε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crpfn1b0buxd)

«Από τη δική μου εμπειρία στο Υπουργείο Πολιτισμού έχω την εικόνα ότι τα χρόνια στην πολιτική είναι σαν τα χρόνια του σκύλου, πολλαπλασιάζονται επί επτά. Δεν ζητώ την ψήφο του κόσμου και το αποφάσισα σχετικά αργά, πέρσι το καλοκαίρι. Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία, δεν είναι για όλους. Είναι μία διαδικασία που απαιτεί τον χρόνο σου και απαιτεί και πάρα πολύ χρήμα, που δεν διαθέτω. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσφέρει κανείς. Σε αυτήν την εκλογική διαδικασία, δεν ένιωθα έτοιμος να κατέβω» κατέληξε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crpg8thrwxbt)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ