Πολιτικη & Οικονομια

Όλη η αλήθεια για την ιδιωτικοποίηση του νερού

«Όλοι εμείς οι προοδευτικοί άνθρωποι ξέρουμε ότι ο Σατανάς δεν κρύβεται στις λεπτομέρειες αλλά στις ιδιωτικοποιήσεις»

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συλλαλητήριο απο το ΠΑΜΕ ενάντια στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ο Μάνος Βουλαρίνος σχολιάζει την υπόθεση ιδιωτικοποίησης του νερού από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις είναι σχεδόν βέβαιο ότι η κυβέρνηση-μαριονέτα της νέας τάξης πραμάτων του Κυριάκου του Μητσοτάκη θα προχωρήσει σε ιδιωτικοποίηση του νερού. Δηλαδή θα ιδιωτικοποιήσει τις εταιρείες που διαχειρίζονται το νερό, είτε αυτές ανήκουν στο ευρύτερο δημόσιο είτε στους δήμους. Αν δεν πιστεύετε εμένα, υπάρχουν και άλλοι, πολύ σοβαρότεροι συμπολίτες, όπως όλα τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που μιλούν για το καταχθόνιο σχέδιο του ακροδεξιού super-villain.

Κανονικά και μόνο η λέξη «ιδιωτικοποίηση» είναι αρκετή για να τρομοκρατήσει οποιονδήποτε Έλληνα θέλει να λέγεται προοδευτικός. Όλοι εμείς οι προοδευτικοί άνθρωποι ξέρουμε ότι ο Σατανάς δεν κρύβεται στις λεπτομέρειες αλλά στις ιδιωτικοποιήσεις και ότι το κράτος και οι υπηρεσίες του είναι ό,τι πιο αξιόπιστο και ασφαλές έχει να επιδείξει η χώρα μας. Και εδώ δεν μιλάμε για μια απλή ιδιωτικοποίηση αλλά για ένα σατανικό σχέδιο το οποίο, χωρίς να φοβάμαι τους κινδύνους που όλοι φαντάζεστε, αποκαλύπτω ευθύς αμέσως. 

Οι δημόσιες και δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης σύντομα θα βγουν στο σφυρί με τη γνωστή δικαιολογία της υπερχρέωσης (λες και ο λαός μας δεν ξέρει ότι είναι οι ωραίοι που έχουν χρέη). Θα ακολουθήσει «διεθνής διαγωνισμός» ο οποίος θα είναι (όπως όλοι αυτού του είδους οι διαγωνισμοί) στημένος. Το αποτέλεσμα είναι προαποφασισμένο: τις επιχειρήσεις ύδρευσης θα τις αγοράσουν φαρμακευτικές εταιρείες. Κι όχι οποιεσδήποτε φαρμακευτικές εταιρείες αλλά κάποιες από εκείνες τις εταιρείες που παρασκεύασαν τα εμβόλια για τον «κορωνοϊό» (ή μήπως κοροϊδοϊό;... Ερώτημα!).

Γιατί αυτό το ξαφνικό ενδιαφέρον των συγκεκριμένων φαρμακευτικών εταιρειών για το ελληνικό νερό; Η απάντηση είναι απλή. Μελέτες (με πιο πρόσφατη του Πανεπιστημίου του Γκρίφιντορ) έχουν δείξει κάτι που εμείς όλοι εμπειρικά γνωρίζουμε: το ελληνικό νερό είναι το καλύτερο νερό στον κόσμο. Και επιπλέον είναι εξαιρετικά πλούσιο σε βιμπράνιο. Η μόνη άλλη περιοχή στον πλανήτη στην οποία το νερό έχει τόσο βιμπράνιο είναι η Ανατολική Γουακάντα στη νοτιοδυτική Αφρική. Όμως εκεί το νερό δεν έχει την ποιότητα του ελληνικού.

Το βιμπράνιο είναι μέταλλο απολύτως απαραίτητο στην πρόληψη της οξείδωσης (το σκούριασμα δηλαδή) των ολοκληρωμένων νανοκυκλωμάτων που τα ξέρουμε καλύτερα ως nanochip. Άρα το νερό που το περιέχει είναι το ιδανικό για την παρασκευή των εμβολίων τα οποία έχουν μέσα τους nanochip, δηλαδή για τα εμβόλια που κατασκευάζουν οι συγκεκριμένες εταιρείες οι οποίες προφανώς θέλουν να χρησιμοποιήσουν το ελληνικό νερό για όλα τα εμβόλια τα οποία θα παρασκευάσουν στο μέλλον (ο καπιταλισμός να είναι καλά και από «ιούς» φτιάχνουμε όσους θέλετε). Γι’ αυτό άλλωστε η ιδιωτικοποίηση θα συνοδευτεί από την κατασκευή μεγάλων φαρμακευτικών εργοστασίων δίπλα στους ταμιευτήρες νερού. Επειδή αυτού του είδους οι κατασκευές απαγορεύονται από τη συνθήκη του Μεάτσα (παράγρ. 68/68/357) τα εργοστάσια θα παρουσιαστούν ως «εργοστάσια καθαρισμού νερού» αλλά αυτό θα είναι μόνο η βιτρίνα.  

«Και γιατί απλώς να μην αγοράζουν το ελληνικό νερό;» θα ρωτήσετε. Η απάντηση είναι απλή: οι εταιρείες που θα πλειοδοτήσουν στους διαγωνισμούς θα έχουν το πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων φαρμακευτικών εταιρειών παγκοσμίως στον αγώνα των ενέσιμων nanochip (injechip). Πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούν ακόμα και να πουλάνε το τόσο πολύτιμο για τα εμβόλια νερό στις τιμές που καθορίζουν οι ίδιες. Θα μπορούν ακόμα και να δημιουργούν τεχνητές ελλείψεις.

Πώς; Είναι εξαιρετικά απλό: οι ανεμογεννήτριες που τοποθετούνται τάχα για παραγωγή «πράσινης ενέργειας» έχουν, κατά παράβαση της συνθήκης του Σαν Σίρο (παράγρ. 13/1908), έναν διακόπτη ο οποίος μπορεί να τους κάνει να λειτουργούν ως ανεμιστήρες. Με αυτή τη λειτουργία οι «ανεμογεννήτριες» είναι σε θέση να διώξουν τα σύννεφα της βροχής σε μια ακτίνα 40 μιλίων και άρα να δημιουργήσουν συνθήκες τεχνητής ξηρασίας (καταλάβατε τώρα γιατί επιλέγουν να τις τοποθετούν στις κορυφές των απάτητων βουνών μας;... ακριβώς.... για να είναι πιο κοντά στα σύννεφα). Έτσι οι φαρμακευτικές εταιρείες που θα έχουν αγοράσει το ελληνικό δίκτυο νερού θα παίζουν παιχνίδια με το νερό και η παράπλευρη απώλεια θα είναι... καλά μαντέψατε: όλοι εμείς.

Είναι, λοιπόν, χρέος μας να στηρίξουμε τον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία εναντίον της ιδιωτικοποίησης του νερού και να κλείσουμε τα αυτιά μας στα παπαγαλάκια που λένε ότι πρόκειται για φέικ νιουζ. Τα ίδια έλεγαν και για τα σχέδιο παγκόσμιου εμβολιασμού και όλοι καταλήξαμε με το μπόλι στο σώμα. Όλοι μαζί πρέπει να φωνάξουμε «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦ...» ζητώ συγγνώμη... όλοι μαζί να φωνάξουμε «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ» και να δώσουμε βροντερό «παρών» στην επόμενη ομιλία του μπροέδρου μας Αλέκση Τσίπρα. Και μπράβο μας.     

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ