Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ για Μιθριδάτη: «Οι αναρτήσεις μιλούν από μόνες τους»

Νέα ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιθριδάτης
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI

Πολιτική κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη - Η νέα ανακοίνωση της κυβέρνησης

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στην ανάρτηση του Μιθριδάτη, που θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, στον νότιο τομέα Αθηνών.

«Δεν χρειάζονται ούτε ανακοινώσεις, ούτε δηλώσεις εκ των υστέρων από τον Μιθριδάτη. Οι αναρτήσεις του μιλούν από μόνες τους κι αναπαράγουν τις χειρότερες ομοφοβικές και σεξιστικές "στερεοτυπίλες"» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ και σημειώνει «ο τομέας δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ έχει να πει κάτι ή όλα καλά;».

Νωρίτερα, ο καλλιτέχνης με ανάρτησή του στο Twitter απάντησε στα περί σεξισμού και ομοφοβίας τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες».

«Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα», προσθέτει.

Σημειώνουμε πως ανακοίνωση για την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη εξέδωσε και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα.

«Για μία ακόμη φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θυσιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα στον βωμό των ψήφων. Οι δηλώσεις στο παρελθόν του Μιθριδάτη είναι απόλυτα καταδικαστέες και όλες αυτές οι σεξιστικές συμπεριφορές και σαφώς θα πρέπει να καταδικάζονται από όλες και από όλους», σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ