Πολιτικη & Οικονομια

Υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μιθριδάτης

Η ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εκλογές 2023: Ο Μιθριδάτης υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στον Νότιο Τομέα της Αθήνας

Ο Μιθριδάτης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου 2023. 

Ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστό ότι ο Μιθριδάτης θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, δημοσίευσε μία φωτογραφία από πρόσφατη συνάντησή τους και -δανειζόμενος λίγους στίχους του καλλιτέχνη- ανακοίνωσε την υποψηφιότητα. 

«Όλα στη διαφθορά και μες στην κάμφορα
δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα».
Τα έχει πει ο Μιθριδάτης.
Γι' αυτό και συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.
Τον καλωσορίζουμε», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Μιθριδάτης, το πλήρες όνομα του οποίου είναι Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, είναι ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Ημισκούμπρια. Στο συγκρότημα έχει τον ρόλο του μουσικού, στιχουργού και ερμηνευτή. Με το συγκρότημα Ημισκούμπρια κυκλοφόρησε επτά ολοκληρωμένους δίσκους (albums), από τους οποίους οι δύο έγιναν Χρυσοί και ο ένας Πλατινένιος στην Ελλάδα και Χρυσός στην Κύπρο. Επτά μεμονωμένα singles (CD & E-Singles), από τα οποία τα δύο έγιναν Χρυσά και δύο Best Compilations. Το 2009, μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας με τα Ημισκούμπρια, κυκλοφόρησε το πρώτο solo album του με τίτλο «Αιρετικά Ερωτικός». 

Το 2017 ο Μιθριδάτης ιδρύει την Amok Time Arts. Η Amok Time Arts είναι μία κολεκτίβα καλλιτεχνών, που σκοπό έχει την δικτύωση και ανάδειξη ταλαντούχων ανθρώπων με αφοσίωση στην τέχνη.