Πολιτικη & Οικονομια

Το σποτ της ΝΔ που ανήρτησε ο Κυρ. Μητσοτάκης

«Σύνθημά μας είναι το έργο μας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης © ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Εκλογές 2023: Το σποτ της ΝΔ που ανήρτησε ο Κυρ. Μητσοτάκης – «Σύνθημά μας είναι το έργο μας»

«Σύνθημά μας είναι το έργο μας και οι δεσμεύσεις που τηρήσαμε. Τώρα όμως είναι η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά ακόμη πιο τολμηρά. Αυτό είναι το καθήκον μας. Και αυτό θα κάνουμε», λέει σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδεύοντάς το με ένα βίντεο.

«Τηρήσαμε της δεσμεύσεις μας»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μήνυμα του κατά τη διάρκεια της συνόδου που μεταδόθηκε τηλεοπτικά, ανέφερε επίσης ότι η υλοποίηση των δεσμεύσεών της κυβέρνησης έχει αποτελέσει το πλαίσιο για τις πολιτικές της, σημειώνοντας ότι «τηρήσαμε όλες τις δεσμεύσεις μας όσον αφορά το κράτος δικαίου, τη λογοδοσία, την καταπολέμηση της διαφθοράς και τη συμπεριληπτικότητα, προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα της δημοκρατίας μας».

Στο μήνυμα του ο πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση εργάζεται ακατάπαυστα «για την καταπολέμηση της διαφθοράς μέσω της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας. Το έργο μας αποτυπώνεται στους δείκτες για τη διαφθορά και την διακυβέρνηση της Διεθνούς Διαφάνειας, της Παγκόσμιας Τράπεζας και του «Economist», όπου η κατάταξή μας βελτιώνεται συνεχώς».

Τέλος, δεσμεύτηκε ότι μετά τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές στη χώρα μας η κυβέρνηση θα συνεχίσει να συνεργάζεται με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και εταίρους, τόσο εδώ στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, «προκειμένου να διαφυλάξουμε το σύστημά μας που βασίζεται σε κανόνες, και μαζί με αυτό το μέλλον της δημοκρατίας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ