Πολιτικη & Οικονομια

Υποψήφια βουλευτής Χανίων η Σέβη Βολουδάκη: «Θα περπατήσω στον δρόμο που χάραξε ο Μανούσος»

Η σύζυγος του εκλιπόντος βουλευτή κατέρχεται στην πολιτική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σέβη Αμανατίδου - Βολουδάκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
© Facebook

Σέβη Αμανατίδου - Βολουδάκη: Η σύζυγος του εκλιπόντος βουλευτή υποψήφια στα Χανιά με τη Νέα Δημοκρατία

Η σύζυγος του εκλιπόντος βουλευτή Χανίων, Μανούσου Βολουδάκη, θα κατέβει υποψήφια βουλευτής στα Χανιά με τη Νέα Δημοκρατία. Η Σέβη Αμανατίδου - Βολουδάκη ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά της με μία λιτή ανακοίνωση. 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμητική του πρόταση να συμμετέχω στις προσεχείς και κρίσιμες εκλογές για την πατρίδα μας, ως υποψήφια βουλευτής στον νομό Χανίων», ανέφερε σε ανάρτησή της στo Facebook, η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη, μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ότι θα είναι υποψήφια στις εκλογές της 21ης Μαίου.

«Ο Μανούσος Βολουδάκης λάτρεψε τα Χανιά και τα υπηρέτησε με απόλυτη αφοσίωση. Χάραξε ένα ξεχωριστό δρόμο ήθους και προσφοράς. Σε αυτόν τον δρόμο θα περπατήσω. Είμαι αποφασισμένη να προχωρήσω μακρύτερα. Με τις αρχές και τις αξίες που μας ενώνουν. Δεσμεύομαι με την επιμονή και τη συνέπεια που με διακρίνουν να διεκδικήσω όσα τα Χανιά και τα παιδιά μας αξίζουν», συμπλήρωσε στην ανάρτησή της.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμητική του πρόταση...

Posted by Sevi Amanatidou-Voloudaki on Wednesday, March 29, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ