Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρέας Παπαδόπουλος: Δεν ξεχνάμε την κυβέρνηση κουρελού του Αλέξη Τσίπρα

Η αναφορά στην συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνέντευξη: Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος μιλάει για την υποψηφιότητά του στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.
© Menelaos Myrillas / SOOC

Ανδρέας Παπαδόπουλος: Δεν ξεχνάμε την κυβέρνηση κουρελού του Αλέξη Τσίπρα

Την τελευταία τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα όπου έκανε λόγο για το ενδεχόμενο κυβέρνησης-κουρελού σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπαδόπουλος με ανάρτηση του στο Facebook.

«Ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση του κ. Τσίπρα για κυβέρνηση κουρελού αλλά η τελευταία τέτοια (εξευτελιστική) κυβερνητική πλειοψηφία ήταν η δική του, το 2019. Με Κουντουρά, Χρυσοβελωνη, Κόκκαλη και σια από ΑΝΕΛ, την Κατερίνα Παπακώστα από την Νέα Ελληνική Ορμή, τον Σπύρο Δανελλη από το Ποτάμι, τον Θεοχαρόπουλο(βουλευτή Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης!!!) και μια κυρία που δεν θυμάμαι το όνομά της από το κόμμα Λεβέντη.

ΥΓ: Ήταν η εποχή που ο κ. Καμμένος έλεγε ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ που πήγαν ΣΥΡΙΖΑ ήταν εξαγορασμενοι.

 —  χαλαρά.»

 
Yπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας κληθείς να σχολιάσει χθες τις αναφορές του πρωθυπουργού για σταθερές κυβερνήσεις που θα προκύψουν από κυβερνήσεις ενός κόμματος, αλλά όχι μόνο χρώματος, σημείωσε: «Μάλλον περιγράφει αυτό που λέμε κυβερνήσεις-κουρελού, δηλαδή να κλέψει βουλευτές από άλλα κόμματα».

«Αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει όρο και προϋπόθεση για βιώσιμη κυβέρνηση μακράς πνοής» σχολίασε και συνέχισε: «Μπορεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη να έχει μακρά εμπειρία και παράδοση σε αποστασίας, αλλά δεν μπορεί αυτό να είναι το μέλλον της χώρας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ