Πολιτικη & Οικονομια

Ο Ανδρέας Λοβέρδος για τα σενάρια διαγραφής του από το ΠΑΣΟΚ: «Αυτή η ιστορία να τελειώσει εδώ»

Μετά τις αντιδράσεις από τη Χαριλάου Τρικούπη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ανδρέας Λοβέρδος: Τα σενάρια διαγραφής του βουλευτή από το ΠΑΣΟΚ και η νέα δήλωση - απάντηση 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εξέφρασε την επιθυμία να «σταματήσει εδώ η ιστορία» με τα περί διαγραφής του από το ΠΑΣΟΚ μετά τις πρόσφατες δηλώσεις τους και την ενόχληση της Χαριλάου Τρικούπη. 

Σε δηλώσεις του στο OPEN, ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε: «ό,τι είχαμε να πούμε σε επίπεδο πολιτικής ειπώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Η δική μου παρέμβαση ήταν σαφής, η απάντηση από το κόμμα μου που ήταν αρκετά επιθετική ήταν επίσης σαφής. Δεν έδωσα συνέχεια και δεν θα δώσω συνέχεια. Θεωρώ ότι όσα είχαν να ειπωθούν, ειπώθηκαν την περασμένη εβδομάδα». 

Ανδρέας Λοβέρδος: Η δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μόλις τη Δευτέρα είχε σχολιάσει πως «εγώ δεν είμαι άνθρωπος που διαγράφεται», με στελέχη του ΠΑΣΟΚ να κάνουν λόγο για προκλητική δήλωση. Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε απαντήσει στη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα, για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες».

Οι δηλώσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ είχαν προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη, με στελέχη της να σχολιάζουν πως «είναι πολιτικά παράδοξο ο Α. Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γ. Οικονόμου και τον Α. Σκέρτσο».