Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης μετά το Bloomberg: «Σύντομα θα έρθουν περισσότερα καλά νέα για την οικονομία»

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μητσοτάκης - Bloomberg: «Σύντομα θα έρθουν περισσότερα καλά νέα για την οικονομία»
© Menelaos Myrillas / SOOC

K. Μητσοτάκης για δημοσίευμα του Bloomberg σχετικά με την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας: «Σύντομα θα έρθουν περισσότερα καλά νέα για την οικονομία»

«Σύντομα θα έρθουν περισσότερα καλά νέα για την ελληνική οικονομία», σημείωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας σε ανάρτησή του σχετικό δημοσίευμα του Bloomberg.

«Η διεύρυνση του ΑΕΠ της Ελλάδας "ξεπερνά τις μεγάλες οικονομίες" από το 2019 και ο ρυθμός μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων "είναι αξεπέραστος από τον τραπεζικό κλάδο οπουδήποτε, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το Bloomberg"», σημειώνει στην ανάρτησή του στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο σχετικό δημοσίευμα του διεθνούς πρακτορείου. Ο κ.Μητσοτάκης καταλήγει επισημαίνοντας ότι είναι «καλά νέα και περισσότερα καλά νέα θα έρθουν σύντομα».

Υπενθυμίζεται ότι το Bloomberg αναφερόμενο στις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας δημοσιεύει κείμενο στο οποίο επισημαίνει ότι η ανάκαμψη της οικονομίας επικυρώνεται από το χαμηλό κόστος δανεισμού της:

«Με την αποτροπή του Grexit, μαντέψτε ποιανού το χρέος υπεραποδίδει; Η οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας επικυρώνεται στο χαμηλό κόστος δανεισμού της, το οποίο είναι κάτω από τον μέσο όρο των δανειοληπτών επενδυτικής βαθμίδας οπουδήποτε στον κόσμο», αναφέρει συγκεκριμένα στον τίτλο του σχετικού κειμένου το Bloomberg.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ