Πολιτικη & Οικονομια

Στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» ο Κυριάκος Μητσοτάκης (βίντεο)

Η πρώτη εμφάνιση μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης - Η εμφάνιση στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» - Η τραγωδία στα Τέμπη και οι ερωτήσεις από τον Σταύρο Θεοδωράκη

Στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», του Σταύρου Θεοδωράκη, μιλά απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είναι η πρώτη εμφάνιση του πρωθυπουργού μετά την τραγωδία στα Τέμπη και τη φονική σύγκρουση τρένων με τους 57 νεκρούς. 

Η κάμερα της εκπομπής του Alpha ακολουθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου τις ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη. 

Ο πρωθυπουργός απαντά μεταξύ άλλων σε ερωτήσεις νέων ανθρώπων που επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία 62 και βγήκαν ζωντανοί από τις λαμαρίνες.

 

Όπως έγινε γνωστό, η συνέντευξη Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη ήταν προγραμματισμένη σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Η αρχική πρόθεση ήταν η εμφάνιση του πρωθυπουργού στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» να γίνει αμέσως μετά την προκήρυξη εκλογών, οι οποίες είχαν υπολογιστεί αρχικά για τις 9 Απριλίοιυ. Για τον σκοπό αυτόν είχαν γίνει και ορισμένα γυρίσματα σε χωριά της Πίνδου, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

 

Ωστόσο, η μοιραία σύγκρουση τρένων στα Τέμπη άλλαξε τον αρχικό σχεδιασμό και το περιεχόμενο της εκπομπής, πηγαίνοντας προς τα πίσω και την ημερομηνία των εκλογών.