Πολιτικη & Οικονομια

Η Νίκη Κεραμέως διαψεύδει τα περί παρουσίας της σε προεκλογική εκδήλωση μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Νίκη Κεραμέως: Διάψευση από την υπ. Παιδείας για τα περί παρουσίας της σε προεκλογική εκδήλωση μετά την τραγωδία στα Τέμπη - Κινείται νομικά

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, διαψεύδει με ανάρτησή της στα social media τις αναφορές τηλεοπτικού σταθμού, αλλά και εφημερίδας περί παρουσίας της σε προεκλογική εκδήλωση την Πέμπτη, δηλαδή μόλις δύο ημέρες μετά την τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη και ενώ είχε κηρυχθεί ήδη τριήμερο εθνικό πένθος. 

Σύμφωνα με την υπουργό, οι ψευδείς αναφορές έγιναν τόσο από τον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra», όσο και από την εφημερίδα «Δημοκρατία», κατά των οποίων προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Αθλιότητα. Η μεταμεσονύχτια αναφορά στο Kontra Channel για δήθεν παρουσία μου σε προεκλογική συγκέντρωση την Πέμπτη το βράδυ - με συνοδευτικό βίντεο από την προεκλογική μου συγκέντρωση του Ιουλίου 2019 (!) - συνιστά χυδαίο ψέμα και άθλια συκοφαντία για την οποία θα κινηθώ νομικά. Μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ακύρωσα όλες τις συγκεντρώσεις και συνεστιάσεις μου με πολίτες. Ήμουν σπίτι μου και δεν ήμουν σε κανένα μαγαζί στην Κηφισιά. @AGiamali Και όλως τυχαίως η Εφημερίδα δημοκρατία έχει ακριβώς την ίδια δήθεν είδηση – και αναφέρεται σε εκδήλωση στο Βάρσο Κηφισιάς που όμως έγινε Τρίτη πριν το δυστύχημα και όχι Πέμπτη!», σημειώνει στην ανάρτησή της η Νίκη Κεραμέως. 

Αθλιότητα. Η μεταμεσονύχτια αναφορά στο Kontra Channel για δήθεν παρουσία μου σε προεκλογική συγκέντρωση την Πέμπτη το...

Posted by Niki Kerameus on Friday, March 3, 2023

Σύμφωνα με το «Kontra Channel», η Νίκη Κεραμέως έκανε προεκλογικό σουαρέ το βράδυ της Πέμπτης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqx5nnuhn38x)

Η Νίκη Κεραμέως σε ανάρτησή της το μεσημέρι του Σαββάτου, απαντά στα δημοσιεύματα, παραθέτοντας αποδείξεις για τη συγκέντρωση που έκανε στην Κηφισιά στις 28 Φεβρουαρίου, λίγες ώρες πριν το δυστύχημα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ