Πολιτικη & Οικονομια

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια αδιανόητη τραγωδία» - Η δήλωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την τραγωδία στα Τέμπη

«Αγωνιούμε για τους τραυματίες και ευχόμαστε να γίνουν σύντομα καλά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια αδιανόητη τραγωδία» - Η δήλωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την τραγωδία στα Τέμπη

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη - Σακελλαροπούλου: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια αδιανόητη τραγωδία» - «Αγωνιούμε για τους τραυματίες και ευχόμαστε να γίνουν σύντομα καλά».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρέθηκε στα Τέμπη όπου έγινε το σιδηροδρομικό δυστύχημα όπου και ανέφερε μεταξύ άλλων πως «βρισκόμαστε μπροστά σε μια αδιανόητη τραγωδία. Θρηνούμε κατά κύριο λόγο νέους ανθρώπους».

«Μοιραζόμαστε την οδύνη όσων έχασαν τους δικούς τους, αν και γνωρίζουμε ότι ο πόνος τους είναι τόσο μεγάλος, ώστε κανένας παρηγορητικός λόγος δεν μπορεί να τον ανακουφίσει. Αγωνιούμε για τους τραυματίες και ευχόμαστε να γίνουν σύντομα καλά.

»Ευχαριστούμε τα σωστικά συνεργεία και το ιατρικό προσωπικό, που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού και διάσωσης. Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και τη συμπαράστασή μου στις οικογένειες των θυμάτων. Είμαστε δίπλα τους», πρόσθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Να θυμίσουμε πως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας διέκοψε την επίσημη επίσκεψη στη Μολδαβία και μετέβη στον τόπο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ