- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Σοκαριστικές οι εικόνες επικηρυγμένων προσώπων στις αναρτήσεις Πολάκη
«Πλήγμα στο δημοκρατικό πολίτευμα οι δημόσιες απειλές του»
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Οι δημόσιες απειλές του Παύλου Πολάκη συνιστούν πλήγμα στο πολίτευμα της χώρας - Σοκαριστικές οι εικόνες επικηρυγμένων προσώπων.
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις που προκάλεσε η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, με την οποία ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί δικαστικούς, δημοσιογράφους, τραπεζίτες και τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ, τους οποίους αποκαλεί «βαθύ κράτος».
Στην ανάρτησή του στο facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί με ονόματα και φωτογραφικό υλικό δικαστές, τραπεζίτες, δημοσιογράφους αλλά και τον διοικητή της Αρχής Δημοσίων Εσόδων, επισημαίνοντας πως «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά».
Με αφορμή την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «οι δημόσιες απειλές του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή Παύλου Πολάκη περί ομαδικών “εκκαθαρίσεων” Θεσμών του Κράτους Δικαίου και της Ελευθεροτυπίας συνιστούν βαρύτατο πλήγμα στο Δημοκρατικό Πολίτευμα της χώρας και έλλειψη ενσυναίσθησης της λειτουργίας των Θεσμών της Δημοκρατίας»
Ακόμη, η ΕΔΕ αναφέρει ότι «το ζήτημα της κριτικής των δικαστικών αποφάσεων αποκτά δευτερεύουσα σημασία μπροστά στις σοκαριστικές εικόνες επικηρυγμένων προσώπων και ζητάει «την άμεση αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας».
ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ»…..(φωτο 1-2-3-4) Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!! Νομιζω κατάλαβαν οι...
Posted by Παυλος Πολακης on Saturday, February 25, 2023
Παύλος Πολάκης: Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η ανάρτησή του
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος με αυτεπάγγελτη παρέμβαση του παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις μεταξύ των οποίων αυτές της διέγερσης πολιτών στη διάπραξη εγκλημάτων και της βίας κατά δικαστικών λειτουργών.
Παύλος Πολάκης: Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτηση - στοχοποίηση
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Παύλο Πολάκη, σύμφωνα με πηγές του κόμματος.
«Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στην Κεφαλονιά για τις εκδηλώσεις εορτασμού του πολιούχου του νησιού
Μέσω ειδικής πλατφόρμας, τα σχολεία θα μπορούν να συμμετέχουν και να καταθέτουν τα θέματα που θέλουν να συζητήσουν
Σκληρή ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού
Νέο εθνικό πρότυπο κέντρο για την άνοια στο Περιστέρι
Παρέμβαση της υπουργού στο Συμβούλιο EPSCO που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο
Την Πέμπτη η ψηφοφορία στην Ολομέλεια
Επίθεση στην κυβέρνηση για την ακρίβεια και τη διαφθορά
Συνέντευξη του εκτελεστικού προέδρου της METLEN στο CNBC
Οι περιφέρειες που καλύπτονται είναι η Αν. Αττική, Έβρος, Β΄ Πειραιώς, Α΄ Θεσσαλονίκης, Πιερία και Β3΄ Νότιος Τομέας Αθηνών
Το ελληνικό γιαούρτι, τα τυριά και τα φρούτα οδηγούν την εξαγωγική ανάπτυξη
Αναλυτικοί πίνακες με τις καταβολές που έγιναν
«Αποτελεί υποχρέωση της αναδόχου κοινοπραξίας η αποκατάσταση των ζημιών» ανέφερε ο υφυπουργός
Η χώρας μας δεν σταματά να αλλάζει πίστα, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό
Τι ζητά από τον πρόεδρο της εταιρείας
Ξύλο μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών, λεηλασίες σε καταστήματα
Η δήλωση του βουλευτή Ηρακλείου
Η πολιτική διαχείριση της τραγωδίας των Τεμπών και η εργαλειοποίηση της κοινωνικής οργής
Πόσα δίνουμε τον χρόνο για την καθημερινή μας συνήθεια
«Για να θησαυρίσουν δεν διστάζουν να οδηγούν στον θάνατο απελπισμένους ανθρώπους»
Το κρίσιμο Eurogroup και τα δεδομένα στο τραπέζι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.