- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οικονόμου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο τηλεμαχίας Μητσοτάκη - Τσίπρα
Τι είπε για την ημερομηνία των εκλογών
Εκλογές 2023: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε για το σενάριο τηλεμαχίας ανάμεσα στον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα - Πότε θα στηθούν οι κάλπες
Ανοιχτό άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός debate ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.
«Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ένα από τα ζητούμενα είναι και η τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών όλων των κομμάτων και ενδεχομένως μεταξύ των δύο κομμάτων που προηγούνται. Αυτό γινόταν και στις προηγούμενες προεκλογικές αναμετρήσεις. Θα υπάρχουν διαβουλεύσεις και συζητήσεις και όταν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος θα μπορούμε να τα δούμε αυτά ακόμη πιο συγκεκριμένα», ανέφερε ο κ. Οικονόμου και σε ερώτηση εάν η κυβέρνηση είναι αρνητική στη διεξαγωγή ενός debate ανάμεσα στους κυρίους Μητσοτάκη και Τσίπρα, συμπλήρωσε: «Όχι βέβαια».
Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας, οι Έλληνες είχαν την ευκαιρία να δουν αρκετές πολιτικές αντιπαραθέσεις, συζητήσεις και διαλόγους στο Κοινοβούλιο, τόσες που δεν έχουν παρατηρηθεί ξανά.
Παράλληλα, σε ερώτηση εάν πρέπει να ετοιμαζόμαστε για εκλογές στις 9 Απριλίου, με αφορμή και τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν αργούν, ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως «ό,τι λέει ο πρωθυπουργός το εννοεί».
Τηλεοπτική αναμέτρηση Οικονόμου - Τσαπανίδου
Το πρώτο debate ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το βράδυ της Πέμπτης (23.02) οι τηλεθεατές.
Πιο συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στην εκπομπή Στο Κέντρο. Απέναντί τους θα σταθούν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Απόστολος Μαγγηριάδης και Σοφία Παπαϊωάννου.
Η εκπομπή θα μεταδοθεί απόψε στις 22:00 από την EPTNEWS και την ΕΡΤ1.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026
Η πλειονότητα των μέτρων της ΔΕΘ θα αφορούν το 2027, τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης
Νέες δυνατότητες για την έρευνα, τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και την απασχόληση
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στον Έβρο
Η ανάρτηση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας
Παρά τις μεγάλες μειώσεις τιμών, η αγοραστική κίνηση δεν ικανοποίησε σημαντικό μέρος της αγοράς
Μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αττική
Υπό παρακολούθηση το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «TUBITAK MARMARA»
«Δύο έθνη με κοινές αξίες, συμφέροντα και προκλήσεις θα αντιμετωπίσουν μαζί τις απειλές του αύριο»
«Δεν πρέπει να επιβαρυνθούν άλλο οι Έλληνες πολίτες», τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας
Νέες παρεμβάσεις προστασίας, αποκατάστασης και ανάδειξης προϋπολογισμού άνω των 15.000.000 ευρώ
Δυο γενιές Θεσσαλονικέων δεν είχαν δει το μνημείο χωρίς σκαλωσιές
Έως τις 30 Σεπτεμβρίου η παράταση για τις κλειστές κατοικίες
Θα λάβει αποζημίωση από τον Αντώνη Λιάκο
«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
«Μητσοτάκης και Τσίπρας έχουν κριθεί» λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».
Τα μέτρα Μητσοτάκη, το στίγμα Τσίπρα και η επέτειος Ανδρουλάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.