Πολιτικη & Οικονομια

Οικονόμου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο τηλεμαχίας Μητσοτάκη - Τσίπρα

Τι είπε για την ημερομηνία των εκλογών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας
© EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Εκλογές 2023: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε για το σενάριο τηλεμαχίας ανάμεσα στον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα - Πότε θα στηθούν οι κάλπες

Ανοιχτό άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός debate ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

«Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ένα από τα ζητούμενα είναι και η τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών όλων των κομμάτων και ενδεχομένως μεταξύ των δύο κομμάτων που προηγούνται. Αυτό γινόταν και στις προηγούμενες προεκλογικές αναμετρήσεις. Θα υπάρχουν διαβουλεύσεις και συζητήσεις και όταν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος θα μπορούμε να τα δούμε αυτά ακόμη πιο συγκεκριμένα», ανέφερε ο κ. Οικονόμου και σε ερώτηση εάν η κυβέρνηση είναι αρνητική στη διεξαγωγή ενός debate ανάμεσα στους κυρίους Μητσοτάκη και Τσίπρα, συμπλήρωσε: «Όχι βέβαια».

Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας, οι Έλληνες είχαν την ευκαιρία να δουν αρκετές πολιτικές αντιπαραθέσεις, συζητήσεις και διαλόγους στο Κοινοβούλιο, τόσες που δεν έχουν παρατηρηθεί ξανά.

Παράλληλα, σε ερώτηση εάν πρέπει να ετοιμαζόμαστε για εκλογές στις 9 Απριλίου, με αφορμή και τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν αργούν, ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως «ό,τι λέει ο πρωθυπουργός το εννοεί».

Τηλεοπτική αναμέτρηση Οικονόμου - Τσαπανίδου

Το πρώτο debate ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το βράδυ της Πέμπτης (23.02) οι τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στην εκπομπή Στο Κέντρο. Απέναντί τους θα σταθούν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Απόστολος Μαγγηριάδης και Σοφία Παπαϊωάννου.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί απόψε στις 22:00 από την EPTNEWS και την ΕΡΤ1.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ